zaterdag 24 juli 2021

Heel blij met Mailo (ACE Mako 19122)

Wat een lieverdje is hij zeg! En zo slim! Hij is leergierig en kent nu al de commando’s ‘hier’ ‘zit’ en ‘af’.

In de auto zit hij vast aan een speciaal riempje in het slot van de autogordel. En dan gaat hij lekker liggen. Geen gepiep of onrust.
We zijn naar het strand, Parnassia in Bloemendaal, geweest. En hij vond het prachtig. Rennen door het water en contact zoeken met andere viervoeters. Hij is erg sociaal. 

24:00 uur laatste plasje buiten en dan lekker slapen tot circa 06:00 uur. Ik hoor dan beweging in de bench en laat hem er rustig uit. Ook geen gepiep of andere geluiden. Hij is dan zooo blij 😃

Snel naar buiten voor de nodige plas en poep (hij heeft mooie stevige drolletjes) en dan weer naar binnen. Dan is hij even door het dolle heen. 

Ik ga zijn slow eater bakje vullen met zijn brokjes en hij weet al dat hij dan even rustig moet gaan zitten. Tótdat zijn eten op zijn plaats staat. Dan zeg ik dat hij kan gaan eten. En dan gaat hij rustig naar zijn bakje.

Zaterdag 24 juli eerste les van puppy cursus. Ben benieuwd of hij daar nog nieuwe dingen kan leren, haha… hij is al toe aan de lessen voor gevorderde hondjes. 

Hij geniet van zijn nieuwe thuis en wij genieten van hem. Hierbij een filmpje van deze knapperd.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten