zaterdag 10 december 2016

Demi en Janneke

Demi is bij ons sinds 11 September 2016, via een omweg met het vliegtuig naar Wenen.
Ze waren haar bench vergeten uit het vliegtuig te laden en zij en Anna zijn dus helemaal heen weer naar Wenen geweest. Best een zenuwslopende start! Maar gelukkig heeft Demi het niet aan haar hart laten komen. Ze was/is zo'n heerlijk hondje. Maar we konden haar zusje Dami niet uit onze gedachten zetten. Die bleef nu achter. Ze waren heel hun korte leventjes samen geweest.
Maar ze beiden samen adopteren was een te grote stap. We hebben 2 katjes in huis, die zich de koning te rijk voelen en nooit een hond van dichtbij gezien hadden. Maar met Demi viel het redelijk mee. Dikke vrienden waren ze niet, maar ze tolereerden elkaar. En zo bleef de gedachte aan Dami knagen. Waarom zouden we haar ook niet adopteren? De knop werd doorgehakt en op 22 september stonden we op Zaventem met Demi om haar zus op te wachten.
Het weerzien was niet groots. Dami was de kluts behoorlijk kwijt, maar Demi herkende haar zus wel. Eenmaal thuis in de tuin kwam de klik ook bij Dami! Vanaf toen zijn ze elk moment van de dag samen: ze slapen samen; ze spelen samen; ze eten samen... Alleen de naam Dami werkte niet. Demi kende ondertussen haar naam al, dus hebben Dami Janneke genoemd. We vonden deze naam ook veel beter bij haar passen. 't Is een echt Janneke!

Jullie zeggen dat we de hondjes een gouden mandje bezorgen, maar jullie hebben ons gouden hondjes gegeven!

Dankjewel!


Suzy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten