zaterdag 25 juni 2022

Update Mieke

Hallo.hier weer even een update van Mieke.

We hebben Mieke al 1,5 jaar! Het gaat nog steeds heel goed met haar. Wel hebben we van de dierenarts te horen gekregen dat ze niet zo'n goed gebit heeft. Er is een ontstoken kies getrokken en wat voortandjes aan de bovenkant. Het verschil merken wij niet. Ze eet nog net zo makkelijk haar brokken en ze speelt nog net zo graag met haar touw en andere speeltjes. Mieke wil graag aan een touw trekken, maar dat proberen we zoveel mogelijk te voorkomen. 

We hebben samen weer een heerlijke vakantie in Bretagne doorgebracht. Mieke geniet zo van de zee. Ze heeft deze keer ontdekt dat een meer toch ook wel leuk is. Bij de zee hoeven wij niets te doen. Ze blijft rennen tot we haar terug roepen. In het meer is ze voor het eerst achter stokken aan gegaan. Ze moet nog wel wat beter onder de knie krijgen hoe ze zwemmend een stok in het water pakt. Ze leek net een duikboot, eerst de kop onder water en vervolgens de rest van haar lijf. Ze verdween helemaal voordat ze proestend met stok weer naar boven kwam. Het was heel erg grappig om te zien. Het maakt haar niets uit dat ze helemaal verdwijnt, want ze is vervolgens onstuitbaar, wil telkens weer. 

Mieke is zo'n makkelijke hond. Ze voelt zich overal thuis, is vriendjes met iedereen. Ze maakt ons nog steeds elke dag weer vrolijk,

groetjes,

Gea



Geen opmerkingen:

Een reactie posten