donderdag 23 juni 2022

Op 1 en 2 oktober komt Tony Knight naar Nederland voor een basis cursus Dog Listening.

Na 2 Coronajaren kunnen we het eerder geplande trainingsweekend met Tony Knight eindelijk door laten gaan! Op 1 en 2 oktober komt hij naar Nederland voor een basis cursus Dog Listening. 

Tony Knight (tonyknightdoglistener.com) heeft de methode Amichien Bonding (AB) ontwikkeld waarbij hij je leert het natuurlijke gedrag van je hond te begrijpen. Er zijn geen trucjes of hulpmiddelen nodig bij zijn methode; hij geeft handvatten die makkelijk te integreren zijn in de dagelijkse omgang met je hond. Je kunt hierbij denken aan eten geven, wandelen aan de riem etc.

Deze cursus is allesbehalve saai; Tony kan smakelijk vertellen en mooie voorbeelden aanhalen. Trekt je hond aan de riem? Blaft je hond de straat bij elkaar? Tony zal je laten zien waarom je hond dit doet en hoe je het kunt aanpakken. Mocht je geen hond geen problemen hebben, ook dan is het een aanrader. De band met je hond zal nog sterker worden als je zijn taal beter leert begrijpen.

De cursus is in het Engels maar is met een basiskennis van Engels goed te volgen.

Wanneer: zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2022 (zaterdagochtend theorie,

zaterdagmiddag praktijk deel 1, zondagochtend praktijk deel 2)

Waar: Emmer Compascuum (Drenthe)

Inbegrepen: dagdeel theorie, 2 dagdelen praktijk, ontvangst met koffie en thee op beide dagen en lunch op zaterdag

Prijs: 137 euro per persoon, of 209 euro per koppel. (Een gedeelte van de opbrengst is bestemd voor ACE)

Vanwege de rust voor de honden is er een beperkt aantal plekken. Doe je mee? Geef je dan snel op door een mail te sturen naar: vrijwilligers.nederland@ace-charity.org                   vol = vol!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten