woensdag 22 juni 2022

Madame Snow (Ace Blanqui 19584)

Adoptanten vertellen: "Een geweldig kerstcadeau. Blanqui-Madame Snow arriveerde kort voor Kerstmis. Prachtig kerstcadeau dat een prachtig alledaags cadeau is geworden. Ze is schattig (en aanbeden πŸ˜ƒ). Ze is nu helemaal THUIS. Lief, aanhankelijk, wil het goed doen, gehoorzaam, een echte verspreider van likjes... 

Geen gezondheidsprobleem. Het wordt gecontroleerd door het IV Bras veterinair centrum (Nandrin). (Volgende maand staat er een vaccin-booster gepland.) 

Toen ze aankwam, tijdens wandelingen, was ze erg bang voor auto's en vooral voor vrachtwagens. Deze angst nam geleidelijk af om volledig te verdwijnen. Ze is erg sociaal met andere honden. Er blijft één ding over om met haar te werken, haar angst voor mannen. Ze geeft de voorkeur aan vrouwen (ik ben de uitzondering πŸ˜‡). Ze vraagt ​​om knuffels van elke vrouw die thuis komt of elders tegenkomen. Ze is veel wantrouwiger tegenover mannen. (Komt dit door gebeurtenissen in haar verleden?) Deze karaktertrek van haar persoonlijkheid is niet storend omdat er nooit enige agressie is. 

Kortom, alles gaat goed. Mevrouw Snow is blij en maakt ons blij. 

Ik deel vaak berichten over de adoptie van honden van de Stichting op Facebook. Zoveel arme honden die genegenheid en een serene en duurzame woonsituatie verdienen. 

Ik stuur je in een andere mail enkele foto's van Madame Snow. 

Staat u mij nogmaals toe u te bedanken voor alles wat u heeft gedaan om ervoor te zorgen dat Madame Snow snel arriveert en in goede omstandigheden wordt ontvangen."







 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten