vrijdag 24 juni 2022

Lizzy (ACE Kourtney 19058)

Gisteren 23 juni,  was “hare blaffende majesteit” een jaar bij ons.

We zijn wel eens benieuwd hoe de andere “Kardasians” sisters zijn opgegroeid en of ze net zo`n heerlijk karakter hebben als Lizzy.

Lizzy is speels, selectief doof, ondernemend als de deur open is maar het allermooiste is haar vriendelijkheid naar anderen toe, ongeacht het aantal benen/poten.

Ze speelt met werkelijk alles, blaadjes, pluche ratten en muizen en de grootste favoriet, balletjes die piepen. Noa, ons ander ACE hondje van 13 jaar oud is sinds de komst van Lizzy ook een stuk speelser geworden. Ondanks haar slechte hartconditie en nieuwe kniebandje merken we dat ook zij na de komst van Lizzy helemaal is opgebloeid. Wel jammer dat Lizzy zoveel sneller is en veel meer balletjes en speeltjes kan meenemen dan Noa.

We hebben ontdekt dat Lizzy geen problemen heeft met eten, ze lust werkelijk alles. Ze schooit niet en laat de restjes van Noa staan totdat ze van ons groen licht krijgt.

Als één van ons boven aan het werk is en het traphekje dicht heeft gedaan laat ze zich wel horen want als we thuis zijn moet en zal ze bij ons zijn alleen tijdens een Teams/Zoom meeting kan dat niet altijd.

Hierbij nog een paar foto`s van Lizzy vandaag alleen.

Met vriendelijke groet,

Petra & Paul 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten