woensdag 29 juni 2022

Dagboek van Fabienne - Een ode aan Staffords en Pitbulls!

We weten dat ze niet de gemakkelijkste honden zijn, maar ze worden wel puur geboren. Geen van hen komt agressief of overprikkeld op deze wereld, dat maken de mensen er zelf van. We hebben zelf heel wat Staffords en Pitbulls zitten, en vele asielen zitten er vol mee, omdat ze vaak onterecht veroordeeld zijn. Maar mensen die eens een Stafford of Pitbull gehad hebben willen nooit meer een ander ras, en dat komt omdat het eigenlijk, mits een goede opvoeding en begeleiding, oprecht goede honden zijn.  

Wij willen graag een oproep doen om ook hen eens te delen, te promoten, want elke dag in het asiel is een dag teveel, en het zijn honden die echt heel wat te bieden hebben!

Ik kom hier net vandaag op terug omdat gisteren onze Lupita naar huis vertrok, een Staffordje geΓ«rfd van een goede vriendin die helaas veel te vroeg heen ging, en haar kat en hond aan mij naliet als erfenis,… Beiden zijn oudere beestjes maar nu, na bijna een jaar eindelijk naar huis,... Lupita vertrok gisteren op dezelfde dag dat haar baasje stierf, dag op dag dezelfde dag, dat kan geen toeval zijn,… Ze kan nu van boven neerkijken op haar twee meest belangrijke schatten, die weer een baasje hebben en weer ergens thuis mogen komen nadat ze zoveel verdriet hadden voor hun gestorven baasje,…

Lupita en Tutu zijn gered!!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten