dinsdag 22 februari 2022

Teuntje ref.no 19807

Teuntje is een heel lief en energiek hondje, wel heeft meneer ook een koppige kant. Als het niet eens is met wat hij niet mag gaat hij blaffen, uiteindelijk wanneer hij weet dat hij wat fout heeft gedaan komt hij naar je toe om sorry te zeggen.

Ook houd ie van knaagspeeltje en zijn bot, ook is het een echte knuffelkont en hij houd heel erg van op je schoot liggen, na een vermoeiende dag ligt hij als een soort zoutzak over je heen heerlijk te slapen. Ook volgt hij je overal waar je naartoe gaat, net alsof ik snoepjes aan me kont heb zitten 

Thuis doet hij het ook erg goed, hij is al heel lang zindelijk en als hij ons eten ruikt gaat ze koppie omhoog en ruikt ie het dan komt hij naar je toe, komt je aan te kijken maar hij eet het niet, hij kijkt je alleen aan. 

Teun en Sita (mijn andere hond) gaan ook erg goed samen, soms zoekt Teun te veel aandacht en dan krijgt hij dat wel van haar te horen maar, ze spelen heel leuk samen.

Ik ben erg blij met Teun hij vult het gezin echt aan, soms is hij ondeugend en kan die slopen maar het blijft een pup met een heel groot karakter.

Groetjes Donna 






 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten