vrijdag 25 februari 2022

Dagboek van Fabienne - Lionel, Paulina, Minus en Maximus,... Vier prachtige Mastin pupjes!!

Ze werden gevonden in het binnenland van Spanje, weggegooid als een stuk afval,… Kleine pupjes die momenteel in een liefdevol opvanggezin verblijven, waar ze alles hebben geleerd tot op heden, deze mensen wonen in de campo en zijn zot van hun fostertjes, maar ze moeten nu naar een thuis kunnen waar ze voor altijd kunnen blijven. 

Ze zijn gewend van samen in groep te leven, samen met drie poezen en twee paarden. Ze worden enorm lief maar kordaat opgevoed, kortom, het zijn goede hondjes geworden en hun basis is gelegd.


Minus is een intelligente, lieve hond, die houdt van knuffels en slapen voor het haardvuur. Hij wacht rustig tot zijn eten klaar is… Hij speelt erg graag met zijn broertjes, maar alleen zijn vindt hij ook niet erg, of gewoon rustig bank hangen met zijn baasjes vindt hij ook helemaal geweldig.


Meer informatie over Minus vind je hier.

 

Lionel is een geweldige hond, lief en aanhankelijk, die enorm graag in jouw gezelschap vertoeft en houdt van knuffelen. Hij speelt graag met zijn broertjes, en houdt ook van katten!


Meer informatie over Lionel vind je hier.


Maximus is een trouwe, vriendelijke reus die enorm graag komt knuffelen. Hij wil je altijd blij maken, heeft een groot gevoel voor humor en speelt enorm graag. 


Meer informatie over Maximus vind je hier.


Paulina is een blije, slimme en zelfzekere hond, goed met andere honden, katten en een beste vriend voor mensen!


Meer informatie over Paulina vind je hier.


 


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten