maandag 3 augustus 2020

Dagboek van Fabienne - Tante Britta blijft volhouden met haar virtuele fietstocht naar onze viervoeters in de refugio !!!


Sponsor onze Tante Britta, met de fiets onderweg naar Spanje voor onze viervoeters !!!!

Tante Britta, een heel speciale vrouw, nam een heel speciale uitdaging aan!! Een corona challenge! Van bij haar thuis naar onze refugio viervoeters fietsen,… Het zijn 2197 km tot Mijas en we trachten dan ook dit bedrag te verzamelen,… Ze vertrok op 1 Juli en is vandaag net over de helft geraakt!  

Wie sponsort onze Tante Britta? Wie helpt hiermee onze hondjes? De centjes gaan we gebruiken om heel wat noodzakelijkheden te kopen. We hebben met meer dan 500 honden en katten heel wat nodig om alles in goede banen te leiden, en jullie steun is daarbij van groot belang, of het nu gaat om 1 euro of net iets meer,… Denk alstublieft aan hen die het zo nodig hebben!

Wij zijn trots op mensen als Tante Britta, die sinds kort de hulp van Ann kreeg die haar tegemoet gereden komt,… Zo krijgt ze meer moed, en is de motivatie nog groter,… Dank aan iedereen en zeker aan Tante Britta die de moed niet opgeeft en vol enthousiasme door gaat !!!

Sponsoren kan nog steeds à 1€ per km op rekeningnummer BE21 7370 4881 6103, op naam van ACE|SHIN met vermelding Pedal4Ace. Er zijn nog heel veel eurootjes te gaan om het beoogde einddoel van € 2.197,- te bereiken, dus blijf ons zeker volgen, maar vooral steunen!

Onze viervoeters gaan u heel dankbaar zijn, samen met Fabienne & team!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten