dinsdag 24 april 2018

Socks

Hallo,

Het is nu ruim een jaar geleden dat ik Socks bij jullie adopteerde. Ik heb wat foto's bijgevoegd, de eerste 2 zijn van Socks toen ik hem net had en de laatste 3 van nu. Ik zal hierna nog even een maaltje sturen met een filmpje, aangezien deze te groot is om gelijk mee te sturen.

Aan het begin wat het even zoeken voor mij en Socks, maar naarmate de tijd vorderde hebben we allebei onze weg gevonden in hoe dingen aan te pakken. Ik heb hem mogen zien ontwikkelen van ongeremde overprikkelde stuiterbal naar een hond die nooit een uitnodiging om te spelen af zal slaan, maar ook heerlijk tegen je aan kan liggen om te kroelen.

Aan het begin leek hij niets te snappen van affectie, aaien en kroelen, maar na een paar maanden werd ik iedere ochtend naast hem wakker, omdat hij stiekem in bed kruipte als ik sliep, haha! Hierna is op de een of andere manier de 'geen honden in bed' regel snel verdwenen.

Ik ga nu iedere dag met Socks naar het park, waar hij lekker los kan rennen en met andere honden speelt. Hiernaast zijn we een tijd geleden begonnen met Flyball, waar hij ook grote vooruitgang maakt en erg van lijkt te genieten.

Groetjes Mariska en Socks








Geen opmerkingen:

Een reactie posten