vrijdag 31 maart 2017

Boxer Liesse en kira

Twee jaar geleden kwam ik in contact met ACE Charity en vond (en vind nog steeds) de gedachte om verwaarloosde en mishandelde hondjes een tweede kans te bieden erg mooi. Omdat ik hier ook mijn steentje in bij wilde dragen, ben ik anderhalf jaar geleden als vrijwilliger gestart met huisbezoeken afleggen. Daarnaast doe ik maandelijks een donatie waarmee ik een aantal hondjes virtueel adopteer. En mocht ik een extra centje over hebben, dan maak ik dat ook over naar ACE. Regelmatig kijk ik op de website en word ik heel blij van de berichten als er weer hondjes zijn geadopteerd. Dat doet mij erg goed! Dat is voor mij weer een teken dat ACE heel goed bezig is en dat al het goede en intensieve werk niet voor niks is.

Om zelf ook wat te kunnen doen, hebben we twee jaar geleden Liesse van 6 jaar geadopteerd. De grootste en liefste schat van de hele wereld die altijd in was voor een kroel en die heel graag bij ons was. Voor ons gevoel heeft ze ons ook vele malen bedankt voor de tweede kans die we haar hebben kunnen geven. Helaas sloeg na een jaar het noodlot toe en werd ze erg ziek. We hebben alles geprobeerd om haar beter te maken maar het mocht niet baten. Uiteindelijk hebben we haar moeten laten gaan omdat ze veel pijn had. Hier hebben we bijzonder veel verdriet van gehad en nog steeds denk ik vaak aan haar terug en mis ik haar.

Omdat er toch een leegte was in huis, hebben we na Liesse Kira van 8 jaar geadopteerd. Een heerlijke, vrolijke noot die ontzettend lief is en af en toe ook lekker eigenwijs kan zijn. Haar hebben we inmiddels weer een jaar en het gaat bijzonder goed met haar. Nog iedere dag zijn we blij dat ze bij ons is.

Ik hoop met mijn verhaal mensen te laten inzien dat ACE ontzettend mooi werk doet en dat zij onze hulp erg hard nodig hebben. Iedere bijdrage (in welke vorm dan ook) is meer dan welkom.   
Tenslotte kunnen we” niet alle honden van de wereld redden, maar wel de wereld van een hond”.

Lieve groet,
Jeske Theunis –Van den Boom en
ACE hondjes Liesse en Kira






Geen opmerkingen:

Een reactie posten