zaterdag 23 mei 2020

Dagboek van Fabienne - Pierre en Madame, en toen moest hun baasje naar de gevangenis,...


Pierre en Madame bleven achter in het huis van hun baasje toen hij werd aangehouden voor criminele feiten. De broer van hun baasje gooide af en toe wat eten maar verzorging bleef uit, tot de politie er in tussen kwam. Met heel veel moeite konden ze de twee arme honden verlossen van de hongersnood,… Beiden waren erg verwaarloosd en Pierre, die amper 11 maanden was, werd hierdoor enorm zenuwachtig en onzeker.

Omdat Pierre enorm aan Madame hangt hebben we hen nu samen gezet, zodat ze stilaan leren waar ze zijn, op krachten kunnen komen en beseffen dat het stilaan goed komt. Het zijn beiden enorm lieve honden, maar Pierre die extreem mager en verwaarloosd is, zal een beetje tijd en moeite nodig hebben om een goede Boxer te kunnen worden. Hij heeft het allemaal, maar hij heeft dit heel erg zwaar doorstaan. Hij leunt enorm op Madame, kan niet zonder haar, en dat moeten we stilaan afbouwen.

Madame was zwanger, is ondertussen gesteriliseerd, en maakt het naar omstandigheden goed,… Beiden zijn schatten van honden, als ze maar even de tijd krijgen zich aan te passen. Onze jonge Pierre zal zeker opvoeding nodig hebben want hij is een Boxer, jong en onstuimig maar o zo lief eens hij je kent! 


Meer informatie over Pierre vind je hier.
En informatie over Madame hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten