donderdag 12 december 2019

20 jaar ACE



WIJ VIERDEN GISTEREN ONZE 20STE VERJAARDAG ! 11.12.1999 - 11.12.2019 !

20 jaar, waarin we meer dan 23.000 kanslozen een nieuwe kans gaven. Jaren bomvol onnoemelijk dierenleed, maar ook vol ongelofelijke dierenliefde van adoptanten, opvanggezinnen, vrijwilligers en medewerkers. En ook vandaag is het nog zo druk. Dagelijks krijgen we te maken met gedumpte, mishandelde honden, en onze refugio zit nog altijd overvol. 

Blijf ons aub steunen,lieve mensen, zoals jullie tot nu toe al hebben gedaan, want zonder jullie was ons werk niet mogelijk. Onze hondjes hebben jullie meer dan ooit nodig. Ik in elk geval doe het nog altijd met heel veel overtuiging en vooral met het doel om nog een groot verschil te maken!! Komaan mensen, samen sterk!! En samen gaan wij naar de volgende 20!!

Graag een hartelijke DANK JE WEL aan Dirk, mijn man, aan alle vrijwilligers, aan alle medewerkers ooit,… aan iedereen !!! We zouden niet moeten bestaan en dat weten wij ook, maar helaas is het nog steeds een noodzakelijke must dat wij elke dag paraat staan!

Het positieve is dat elke viervoeter, vanaf het ogenblik dat hij of zij door onze poort komt, hoop heeft, we steken er allen onze schouders onder, en daar gaan we weer !! Moesten we het financieel aankunnen zouden we veel meer kunnen doen, maar daar zit altijd het probleem, er wordt tegenwoordig zoveel van ons geëist dat het alsmaar moeilijker wordt, de legale verplichtingen leggen de lat zeer hoog en rescue is alsmaar gecompliceerder.

Maar komaan lieve mensen allemaal, we gaan er nog wat jaartjes tegenaan en dat met steeds hetzelfde doel : 

JE KAN NIET DE HELE WERELD REDDEN, MAAR JE KAN DE WERELD VAN ÉÉN HOND OF KAT REDDEN, ALTIJD !! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten