dinsdag 23 augustus 2022

Luigi

Onze Luigi is een stuk opgeknapt bij zijn opvanggezin, de reis en de weerslag hadden hem verzwakt maar vandaag begint hij er weer zin in te krijgen, zijn opvang mama verteld :

Hij ging zienderogen achteruit en gaf op. Ondertussen is ook duidelijk waarom zijn “baasje” hem gedumpt heeft. Luigi heeft leishmania en een hartruis. Hiervoor moet hij de rest van zijn leven medicatie krijgen.

Ondertussen is Luigi uit het asiel en verblijft hij in een gastgezin waar hij ondertussen zowel mentaal als fysiek is opgeknapt en zich van zijn beste kant laat zien. Luigi is een ongecompliceerd vrolijk ventje dat liefde te over heeft. Hij is gelukkig als hij maar bij je kan zijn. een echt schoothondje. 

Door zijn hartruis zijn lange wandelingen (meer dan een uur want een uurtje kan hij best af hoewel hij daar niet echt behoefte aan heeft) niet aan hem besteed maar dit maakt Luigi allemaal niks uit. Als hij maar bij zijn baasje kan zijn. Dit lieve fijne bodeguerootje heeft echt liefde te over en wie op zoek is naar een echt gezelschapshondje en bereid is rekening te houden met zijn ziekte heeft met Luigi een echt lotje uit de loterij.

Hij kan met alles en iedereen overweg maar heeft niet zozeer behoefte aan andere honden en kan dus perfect als enige hond geplaatst worden.



Meer informatie over Luigi vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten