maandag 28 december 2020

Update Lisa en Bruce (vroeger Rolfie)

Ongeveer 5 jaar geleden stonden we aan het vliegveld te wachten op bruce... ons klein schattig, grappig ventje. 

Bruce was direct een super leuk, grappig en rustig hondje. hij heeft wel snel schrik van mensen die hij niet kent en is geen fan van voeten 😟  + is over beschermend naar ons en de kids toe. daar moeten we dus wat rekening mee houden.

Bijna een jaartje later stonden we er weer voor lisa. we dachten dat zij ook rustig zou zijn… hadden we het even mis 😍😍 Vanaf de eerste moment wisten we dat we een hilarisch, schattig en druk hondje in huis kregen 😍😍 De rit naar huis alleen al was een avontuur. kroop de hele auto door, kwam half op ons zitten,….

Eens thuis viel het op dat ze heel onrustig was. de eerste 3-4 maanden heeft ze niet echt rust gevonden. ging zelden op haar gemak liggen, stapje veel rond in huis,…Dan ineens na een (spijtig genoeg) onaangename ervaring op de hondenwei had ze haar klik gemaakt en wist ze dat we haar beschermden. toen veranderde ze naar een (nog steeds druk 😊) aanhankelijk hondje. ze kwam flodderen, bij ons liggen,…Nadeel is dan wel dat ze heel beschermend is naar ons toe als er andere honden in de buurt komen. een hondenwei doen we daardoor niet meer.

Tussen Lisa en Bruce gaat het ook super goed. liggen steeds samen, spelen veel samen,  steken samen fratsen uit (al is lisa meestal de aanstoker en profiteert bruce gewoon mee 😁😁 )

We hebben door haar fratsen extra deuren in huis moeten plaatsen zodat ze bv niet in de keuken kan als we er niet zijn... ze geraakt zonder problemen op het aanrecht... en zijn zo al enkele maaltijden, broden,... kwijtgespeeld 😍Ze ligt ook graag op de raarste plaatsen. bv hun mandje waar hun speeltjes in zitten, de turnmat van de kids,… best wel grappig soms, maar, buiten dat… hebben we het echt getroffen met onze 2 monstertjes. 😍

We hopen er nog lang veel plezier mee te beleven πŸ˜€



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten