maandag 26 oktober 2020

Sully (ACE Eros)

Wij hebben helaas afscheid moeten nemen van Kima, onze eerste Ace hond uit Spanje. Toen ze kwam was ze erg gespannen en nerveus en, zoals je mag verwachten van een Mechelse Herder, redelijk fel en vol energie. Het heeft echt wel een tijdje gekost om haar te laten wennen en had ook regelmatig een aanvaring met onze Alt Deutsche reu Diesel. Maar die liet haar helemaal met rust en na een paar maanden konden die 2 het ook goed met elkaar vinden.


Toen we 1,5 jaar later afscheid moesten nemen van Diesel was Kima daar redelijk van onder de indruk. Ze probeerde hem zelfs nog wakker te maken door met haar neus tegen zijn oren te duwen, en bleef heel trouw naast hem liggen vanaf dat moment totdat we Diesel hebben begraven. Ze is toen een weekje goed van slag geweest en daarna pas echt helemaal tot rust gekomen.

Zoals je op de fotos kunt zien was ze vanaf dag 1 echt dol op Sully, en heel lief voor hem. Pas toen ze ziek werd hebben ze 2 x een aanvaring gehad maar dat hoort erbij he. Helaas hebben ze maar 2 maanden samen kunnen optrekken want toen was ze zo ziek dat ze niet meer zelfstandig kon eten en ook niet meer mee wilde gaan wandelen.

Sully is daarvan ook een week van slag geweest, weinig lust om te eten en erg rustig voor zijn doen.

Maar al snel kwam zijn energie en eetlust weer helemaal terug en zoals je op de fotos en video kunt zien heeft hij het prima naar zn zin hier. Wij zijn iig super blij met hem en hij heeft onze wereld misschien nog wel meer verrijkt dan wij de zijne!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten