zondag 5 juli 2020

Han

Met Han gaat het supergoed. 
Na het ophalen vorige week was hij even superdruk, hij was blij dat hij er was, maar moest zijn rust nog vinden. Reageerde op alles, maar dat is ook deels karakter. 
Han was gelijk zindelijk en slaapt in de woonkamer wat prima gaat.
De bench vindt hij niks, misschien hebben we dat te snel na de vrachtwagen-ervaring geprobeerd. 
We zien nu een Han die rust gevonden heeft. Hij speelt heel graag, dus dat doen we ook, en we hebben meteen rustmomenten ingebouwd voor structuur en duidelijkheid. Dit pakt hij prima op en vind zijn rust. Hij geniet van kroelen, komt aan onze voeten liggen en de kids zijn dol op hem. Aan speel- en knuffelmomenten geen gebrek! Hij heeft geen baknijd, ik mag alles bij hem doen, vacht inspecteren etc.
Alleen zijn moeten we nog verder opbouwen, maar ook de opa en oma's zijn dol op hem en willen best even oppassen. Han vindt het allemaal prima, zolang hij maar iemand heeft die een balletje gooit.

Hij is slim en leert heel snel; blijft op zijn plaats tijdens het eten, kent de basiscommando's en loopt netjes aan de riem. In de toekomst zal een behendigheidscursus oid vast leuk zijn voor hem. 

We genieten  dus allemaal, Han en wij, het is een superlief en grappig hondje. We gaan rustig verder met het opbouwen van alles.
Vriendelijke groeten,

Léonie 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten