donderdag 30 januari 2020

Tony Knight (Dog Listener)


Wellicht waren jullie op de Ace dag en hebben jullie al een klein voorproefje mogen zien van Tony Knight (Dog Listener). Dit voorjaar komt hij speciaal voor ACE naar Nederland voor een exclusief trainingsweekend!
En daarbij zal hij ook nog eens 10% van de opbrengst aan ACE doneren! Hoe mooi is dat?

Tony Knight leert je in 3 dagdelen (3x 2 uur) te communiceren met je hond op het niveau dat je hond jou begrijpt vanuit zijn instinct en niet door middel van trucjes, woorden, gebaren ed die wij hen aanleren. Hij leert je het gedrag te begrijpen en geeft je handvatten om het om te buigen naar gewenst gedrag. Rescue honden lopen vaak tegen problemen aan zoals stress, vertrouwen, verlatingsangst etc. Zijn methode, Amichien Bonding (AB) is een positieve methode op basis van leiderschap en gebruikt geen dwang, fysieke hulpmiddelen oid en daarom is het heel geschikt voor onze rescue honden

Meer informatie is ook terug te vinden op zijn site: www.tonyknightdoglistener.com
Overigens is deze training in het Engels. Basis Engels is voldoende om hem te kunnen volgen. 

Vanwege de rust van de honden is er slechts beperkt plek en vol = vol. 
De training zal plaatsvinden op vrijdagavond 22 mei (theorie zonder hond) en op zaterdag 23 mei 2 praktijkdelen (ochtend en middag) met hond.
Zowel de theorie als de praktijk zullen plaatsvinden in Emmer Compascuum, Drenthe (NL).
De training vindt plaats in het weekend na Hemelvaart dus wellicht een idee om er een weekendje Drenthe van te maken? Je kunt in Drenthe prachtig wandelen met je hond en er zijn veel overnachtingsmogelijkheden.

De prijs is 109€ per persoon (+1 hond)  of 209€ per 2 personen (+2 honden)
Hierbij is inbegrepen: theorieavond, 2 praktijkdelen, het e-book van Tony Knight, ontvangst met koffie en thee en lunch op de praktijkdag.
Voor een eventuele overnachting (indien nodig) dien je zelf te zorgen.
Let op: je inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsformulier en de betaling.  

Interesse? Stuur dan een mailtje naar Inez: vrijwilligers.nederland@ace-charity.org dan ontvang je een informatiepakket met een inschrijvingsformulier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten