dinsdag 3 oktober 2017

Angela nu Bonita

Met Bonita gaat het inmiddels heel erg goed. Ze heeft een paar maanden nodig gehad om te settelen.
Iets van twee of drie maanden geleden ben ik met haar naar de dierenarts geweest omdat ze een epileptische aanval had gekregen. Bloedonderzoek en urineonderzoek wezen niet op iets acuuts of ernstigs. Ze had een beetje bloedarmoede, dat wel. Ik heb met de dierenarts afgesproken het in de gaten te houden en zonodig langs te komen. Bij die ene aanval is het tot nu toe ook gebleven.
Verder is ze goed in gewicht aangekomen en heeft ze conditie en spieren gekregen.
We zijn nu zover dat ik haar ook los durf te laten lopen. Omdat ze doof is vond ik dat eerst nog spannend. Ik kan haar immers niet naar me toe roepen. Sinds kort durf ik het wel aan, en ze houdt ons goed in de gaten en blijft bij ons lopen. Knappe hond!
Verder oogt ze nu niet meer als een oude hond en is ze gek op knuffelen en botjes in de tuin begraven (en opgraven!)

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie hond! En zo flink dat ze bij jou blijft terwijl ze je niet kan horen! Mijn twee SHINners hebben beiden een gps tracker (tractive) en zo kan ik ze altijd terugvinden! Ze lopen wel niet weg, maar voor mijn gemoedsrust is dat veel beter :) als je hier wat meer over wilt weten kan je me altijd vragen stellen :) groetjes en nog veel plezier met bonita!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je! Ze is mijn oogappeltje :-)
    Gekozen op het verhaal erachter en op uitstraling en om haar een mooie oude dag te geven. Toen ze kwam zag ik hoe mooi ze is, van binnen en van buiten. Voorlopig heeft ze een penning met naam en telefoonnummer om, ze houdt mij en Isla, onze andere ACE-hond scherp in de gaten buiten. Op papier is ze dertien, maar volgens mij is dat een tikje aangedikt. Ik hoop dat ze nog een mooi poosje bij ons blijft!

    BeantwoordenVerwijderen