donderdag 5 oktober 2017

2 Spaanse diva’s

Met Shiva (Zandra) & Tolva gaat het super goed. Shiva heeft zich ontwikkeld tot een zeer stoute zelfstandige diva die luistert wanneer zij denkt dat dit nodig is, wat regelmatig leid tot grappige situaties. Zij zit bijvoorbeeld regelmatig in de kooi van onze Ara, die dit op zijn beurt erg hilarisch vind. Ook springt ze als een berggeit op het aanrecht als we niet opletten, omdat ze kruimels zonde vind op weg te gooien. Ze is een heerlijke knuffel die vaak na haar ontbijt de trap op klimt om nog even bij mij op bed te komen knuffelen.

Tolva is een dotje, ze geniet met volle teugen van onze grote wandelingen met hun vriendinnetje Zoë de boxer, die ook regelmatig langs komt voor een borrel, zie foto. Tolva geniet intens van knuffels en dan lijkt ze wel een kat die aan het spinnen is. Ze is aan het leren om te spelen met Shiva, dit gaat steeds beter al heeft ze nog wel een beetje spanning hierdoor, ze schudt het dan even van zich of is aan het tongelen en zoekt Shiva later weer op. Shiva is heel lief voor Tolva. De twee dames maken flinke herrie tijdens het spel wat onze Ara Skip dan weer aanmoedigt met een: pak hem dan! En een Goed zoooo!

Mijn ervaring verder met ACE?
Ik raad ACE iedereen aan, inmiddels vrijwilliger geworden voor deze stichting d.m.v. adverteren én hebben wij ook een hondje virtueel geadopteerd. Het leuke hiervan is dat het ook zo fijn is als je dat mailtje krijgt dat er weer een hondje is geadopteerd! Dat geeft zo een fijn gevoel!

Kortom ACE RULES en alle respect voor alle medewerkers die zo goed voor al deze honden zorgen! We zijn jullie erg dankbaar!

Groetjes familie Rijk, Shiva, Tolva en Skip.Geen opmerkingen:

Een reactie posten