zondag 13 december 2015

Ophalen van honden dankzij de Fly a Dog Home spaargroep

Henriëtte is vrijdag jl. naar Spanje gevlogen om daar wat honden op te halen. De reis wordt betaald door de groep Fly a Dog Home waarvan de leden iedere maand geld storten om deze vluchten te kunnen laten uitvoeren! 
Dit is haar verslag:

Wat heb ik een leuk weekend gehad!!!
Vrijdag om zeven.uur naar Malaga gevlogen en bij aankomst naar de refugio gebracht. De hele dag geknuffeld met de hondjes, meegelopen en geholpen met alle lieve mensen daar, wat doen ze een goed werk en met zoveel bezieling! Ben totaal verliefd geworden op een paar hondjes, tja dat zat er in natuurlijk wink-emoticon en zoals te verwachten is daar thuis nog wel het een en ander over gediscussieerd haha...we zijn er nog niet uit...maar waar twee zijn kunnen ook best drie toch wink-emoticon
De rondleiding van Fabienne, de nieuwbouw die alleen met steekpenningen (die er natuurlijk niet zijn, dus mocht iemand nog een potje ergens over hebben, ik weet wel iets...) op te lossen lijkt, de verhalen over alle stomme regeltjes waar ze aan moeten voldoen van Dirk, de stagiaires, nou ja iedereen dus..wat een indrukken allemaal! 
Zaterdag weer teruggevlogen naar Schiphol, waar alle nieuwe baasjes vol smart stonden te wachten zoals wij ook op onze Evi (ACE Azahar) hebben staan wachten. Zat de lift ook nog eens vast zodat de hondjes niet naar boven konden komen zodat ze nog langer geduld moesten hebben. Maar ze hebben allemaal een fijn nieuw thuis gekregen!
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten