Pagina's

dinsdag 3 mei 2022

Een heel bijzondere actie in onze refugio: 24 uren in een hondenhok!

Op 10 mei zal vrijwilliger Mitch meer dan 24 uren in een kooi doorbrengen in onze refugio. Hij zal enkel water, een emmer en wc- papier, en slaapgerief meenemen, en geen GSM, tablet, horloge of boek. Hij zal samen met de honden eten (uit een kom).

Zo vraagt hij aandacht voor het leven van de miljoenen honden die in asielen verblijven, honden die ooit bij hun eigenaar welkom waren, maar die dan om een of andere reden plots teveel waren, in de weg liepen.
Deze honden werden nietsvermoedend door hun baasjes gedumpt. Ze zitten nu opgesloten tussen 4 muren en tralies, continu omringd door geblaf en gehuil. Uren, dagen van oeverloze verveling gaan voorbij, waar ze moeten hengelen naar elk beetje aandacht, naar een aai van een verzorger of vrijwilliger.
En hopend dat die ene persoon, dat ene baasje hen opmerkt, hen een kans op een nieuw leven geeft… We zullen Mitch op de voet volgen, en hem regelmatig interviewen. Vermits wij enkel leven van donaties, hoopt hij voor onze lieverds wat geld in het laatje te brengen. Dat zal zijn verblijf zeker meer draaglijk maken!
Wie steekt hem een hart onder de riem en steunt hem (en onze lieverds) met een centje?
ES74 0081 0619 5800 0145 7846 (Spaanse rekening), tnv Animal Care Espana Honden In Nood
ovv 'actie Mitch'.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten