Pagina's

dinsdag 1 november 2016

Tiemons Jaarfeestje

Klein feestje!!
Omdat vrouwtje niet precies mijn verjaardag weet, vieren we vandaag de dag dat ik vorig jaar bij haar mocht komen wonen.
Ja vieren, wat mij betreft is het eigenlijk elke dag wel een feestje hoor, maar ze moest zo nodig toch een fotosessie houden.
Nou, de feestmuts heb ik afgegooid, en de stropdas maar opzij geduwd. Ik heb wel een mooie nieuwe puzzel erbij gekregen, die we straks gaan uitproberen. Maar ze had wel iets heeeeel erg lekkers gemaakt, een klein taartje met rijst, kippie, eitje en wortel, en toen wilde ze absoluut dat ik dat mooi bij ging poseren!!!. Nou poeh, mooi niet, ik heb wel even bij mijn cadeautje gezeten, maar haar ook verteld dat ze nou eens moest opschieten met mijn taartje. Toen moest zo toch nog zo nodig dat taartje op de foto zetten, en toen mocht ik eindelijk, eindelijk aanvallen!!!! De foto's zijn niet zo goed, maar ik heb wel heel erg lekker gegeten hoor!
Ik ben benieuwd of ik vanavond nog meer extra lekkers krijg!! Ze zegt wel van niet, want ik moet toch wel een beetje aan mijn lijn denken, maar wie weet!!

Een leuke dag samen met zijn lievelingsbuurvrouw gevierd, en we gaan nu op naar het volgende jaar.

Groetjes, Inge en een lebbertje van Tiemon







Geen opmerkingen:

Een reactie posten