donderdag 28 juli 2022

Jente Kinjet is kandidate Miss Antwerpen.

Als adoptante van SHIN-hondje Jinty zet ze ACE|SHIN in de kijker op haar campagnepagina:"Meet my dog ๐Ÿคช
Aangezien foto’s nemen niet gaat zonder dat ons Jinty zichzelf mee voor de lens plaatst, verdient ze ook de nodige aandacht.
Jinty is sinds oktober 2020 bij ons, en vormt een echt deel van onze familie. Haar Spaanse roots maken haar een erg energieke maar vooral lieve hond. Je hoort het goed Spaanse roots ๐Ÿค”! Jinty is geadopteerd vanuit een Spaans asiel in La cala de Mijas. SHIN, de organisatie en het asiel daar verzetten wonderen, hun teller staat al op  meer dan 26000 katten/honden die via hun een gouden mandje hebben gekregen. De organisatie heeft tal van vrijwilligers die zich voor elk beestje (pup, ouder, klein of groot) steeds voor de volle ๐Ÿ’ฏ % inzetten vanuit een grote passie en portie gedrevenheid.
In de zomermaanden en in de periode na Corona belanden steeds meer diertjes in het asiel. Elk van hen verdient het om geliefd te worden, aandacht te krijgen, verzorgd te worden en te mogen slapen in een gouden mandje ๐Ÿ’‹
SHIN werkt met vrijwiligers in Spanje, Nederland en Belgiรซ. Wil jij jou mee inzetten voor deze diertjes, of heb jij thuis nog een gouden mandje ? Neem dan zeker eens een kijkje op www.ace-charity.org"
Je kan op Jente stemmen door een sms (met de tekst 'Stem MA24') naar het nr 6665 te sturen.
Of stem via de app https://app.missbelgium.be/vote/Provinciaal2023/MA24 (van over de hele wereld ๐ŸŒ)
ร‰รฉn stem kost steeds 1 €!

Alvast bedankt in naam van Jente en haar grootste supporter Jinty!  



Geen opmerkingen:

Een reactie posten