zondag 22 december 2019

Gronda en Gronka zijn thuis!!


Gronda en Gronka zijn thuis!! Wat een twee geweldige hondjes zijn de zusjes. Behalve dat ze nog wat tafelmanieren moeten leren (Gronka drinkt enkel met haar twee voorpoten IN haar drinkbak en geen van beiden is fan van “the belgian cuisine” wat dan weer goed is voor Gronda) en dat mijn keuken er niet uitziet nu, zijn ze perfect. Het kan niet beter. Schatjes.

Na een uitgebreide kennismaking met de twee broers in de tuin, wat eten en drinken, liggen ze nu te slapen. Alsof het nooit anders is geweest. Maar ze plakken wel aan mekaar. Ze lossen mekaar voor geen millimeter. Zo goed dat ze samen blijven want je ziet écht dat ze zusjes zijn, al heel hun leven. Ze slaan er zich samen door met een grenzeloos optimisme.

Babel en Huggo waren ook onmiddellijk fan. Er is nog geen scheef woord gevallen tussen hen. We kunnen niet beter wensen. Echt niet.

Groetjes, en bedankt voor alles en aan iedereen daar in Spanje, bedankt voor wat jullie voor onze twee meisjes hebben gedaan. Zonder jullie waren ze nu hier niet.

Daniëlle, Jean, Babel, Huggo, Gronda en Gronka 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten