vrijdag 29 november 2019

Dagboek van Fabienne - Een dringende oproep,... Wie redt onze Adelina ?


Adelina, sinds ze geadopteerd werd Noa genoemd, werd gered uit een dodenstation en ging in adoptie waar ze erg gelukkig werd. Haar baasje werd echter ziek en kon niet meer voor haar zorgen,… Nu zijn we dringend op zoek naar een nieuwe thuis voor deze lieverd.

Noa is een hond die graag bij jou in de buurt is en dat liefst zonder andere honden. Andere hondjes gaat wel maar is geen denderend succes, ze is gewoon een hond die het gelukkigst is als ze alleen is en bij haar baasjes nummer 1 mag zijn. Noa is een energieke hond die enorm geniet van haar wandelingen in het bos, na 2 dagen kon ze in haar opvanggezin al los lopen en gehoorzaamde zeer goed, ze is enorm op haar baasje gericht. Met andere honden die ze ontmoet tijdens wandeling of waar ze samen mee gaat wandelen gaat het prima, buitenhuis is het ok. Alle mensen die ze tegenkomt vindt ze geweldig, ze is een echte mensenhond !

Ze kan de hele wandeling haar bal bij zich dragen en daar is ze uiterst zorgzaam voor. Tijdens het heen en terug naar het bos gaan met de auto gedraagt ze zich netjes en goed. Noa zal goed tot haar recht komen bij sportieve mensen zonder of met grotere kinderen waar ze niet hele dagen alleen hoeft te zijn. Een tuin is bijna onontbeerlijk. Bij wandelingen aan de riem loopt ze al keurig aan de voet en commando’s als wachten en zitten heeft ze aardig onder de knie. Alleen zijn, slapen en eten doet ze in de bench, waar ze zelf netjes in loopt. Ze is goed zindelijk. 

Kortom een heerlijke hond die gelukkig zal zijn als enige hond bij een familie die zij zal aanbidden! Wie helpt onze Noa ?



Meer informatie over haar vind je hier: http://www.ace-charity.org/nl/honden/honden/14381

Geen opmerkingen:

Een reactie posten