woensdag 8 augustus 2018

Update over Sally (ACE Allison)

Ben vanmiddag met Sally naar dierenzaak Dierplezier in wijk Waardhuizen (naast wijk Middenhoven) (incl. Snuffelen 30 minuten gelopen anders 6-10 minuten fietsen) om haar voor te stellen. Haar oranje halsband, tuigje en riem heb ik daar gekocht. Wij waren net het bord dat voor winkel staat voorbij, toen  Sally het stenen varkentje zag en ze sprong 3 sprongen achteruit. Even op bank gezeten en gekeken naar varken en toen durfde zij winkel in. Eigenaresse is helemaal verliefd op haar. ( ik ook op Sally hoor!) 
Ik kreeg nieuwe zak puppybrokken mee om Sally extra ondersteuning te geven. Zij heeft enkele brokjes gehad, vond het wel lekker maar het gewone voer ook.
De geopende zak laat ik vacuum zuigen en is dan voor ACE. Van een andere hondenbezitster kreeg ik de vraag "hebben jullie iets aan schone fleecedekens e.d. voor dieren"?? Ja dus!!! Krijg ik dan mee voor ACcE-bijeenkomst in september.
Sinds gisteren toch bench geleend. Sally vindt het heel fijn om naast mij in keuken op haar achterpoten te staan en dan voorpoten op aanrecht of fornuis te leggen.... Ik vermoed gewoon interesse niet dat het aan mijn kookkunst ligt. :-)
Deurtje blijft open van bench. Daardoor kwam Sally vannacht rond 01.30 uur uit bench bij mij liggen vanwege onweer. Prima. Zij moet aan alles wennen. 😚Vanochtend vroeg tussen 06.45 en 07.45 uur lekker grote wandeling gemaakt en zelfs met sneltram 3 haltes overbrugd
Hooguit 5 minuten doch ben supertrots op haar.


Groetjes Marie-Thérèse  en. slaapgroet van Sally




Geen opmerkingen:

Een reactie posten