zondag 19 augustus 2018

Unieke ervaring: Picassa

De aanschaf van een dier dient een weloverwogen zaak te zijn en geen impulsieve actie. 
Tot hiertoe heb ik enkel ervaring in de aankoop van een pup bij een kweker of een kennel. Dus steeds de mogelijkheid om het dier verschillende malen te zien en te ervaren. Op die manier laat je ook de keuze aan de pup of hij je als baasje ziet zitten of niet.
De ervaring die ik nu via jullie organisatie heb is echt wel uniek. Het doorzoeken van de site, een selectie maken. Kiezen aan de hand van een foto. Online adoptie aanvragen, eenvoudige administratie, een bezoekje van één van jullie medewerkers en binnen de kortste keren naar de luchthaven om je hondje op te halen. Een beetje zoals een blind date met onmiddellijk samenwonen!
Geloof me, tijdens het wachten in de aankomsthal razen de zenuwen en steekt de twijfel de kop op. Heb je hier wel goed aan gedaan?  Is dit wel de goede manier om een hond in huis te halen? Wat als het niet klikt?
En dan zijn ze daar, onze Spaanse viervoeters. Die eerste blik in die oogjes, de eerste knuffel, het eerste snoepje en kommetje water, heel aangrijpend. Het lijkt wel of de hondjes weten wie hen gekozen heeft. Liefde op het eerste zicht.
Van in het begin heeft Picassa me gevolgd bij elke stap en dat doet ze nog. Echt super aanhankelijk. Een echte knuffel.
Ze is ook zeer behulpzaam. Wasgoed hoort niet aan de wasdraad. Dit wordt van de draad geplukt en dient om de tuin te versieren. Tuinstoelen zijn mooier zonder zitje, kinderspeelgoed is leuker dan dat voor honden, takken en afgevallen fruit dienen als decoratie in de living en het bed van baasje ligt veel beter dan de eigen mand. En dan die blik als ze in haar activiteiten betrapt wordt. Geloof me, ze brengt leven in huis.
Ik ben echt superblij met Picassa. Hartelijk dank om ons samen te brengen.

Lieve



De blonde dame is Wiske, ook met Spaanse roots!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten