dinsdag 28 augustus 2018

Goko

De eerste ontmoeting met Goko zaterdagavond op het vliegveld was ronduit zalig. Behalve het feit dat hij absoluut niet in de transport-bench wou, waardoor we hem tussen ons op de achterbank moeten vasthouden hebben, is de terugrit naar huis vlekkeloos verlopen.
Eens thuis gekomen is hij onmiddellijk aan een inspectieronde van de tuin en het huis begonnen. Toen we gingen slapen is hij ons gevolgd tot onderaan aan de trap maar na korte tijd is hij terug de living ingelopen en heeft hij zich daar te slapen gelegd. Hij moet goed geslapen hebben want we hebben hem van gans de nacht niet gehoord.
Toen we 's morgens de trap afkwamen kwam hij onmiddellijk al kwispelend met zijn start aangelopen.
Na een stevig ontbijt (hij eet zeer goed) heeft hij een hele tijd met ons in de tuin gespeeld. Alle speeltjes uit de opbergbox zijn al de revue gepasseerd. Wat een energie heeft hij !!!
Als wij ergens stil zitten dan komt hij zich bij ons leggen en sluit hij zijn oogjes maar van zodra we rechtstaan springt hij recht en volgt hij ons. Hij is echt zeer lief en zeer aanhankelijk. Nu ligt hij rustig naast mij te slapen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: hond

Afbeelding kan het volgende bevatten: zittende mensen en hond


Geen opmerkingen:

Een reactie posten