donderdag 21 juni 2018

WANDEL MET ONS MEE!!!

foto van ACE-Charity Fabienne Paques.


Zaterdag 21 juli organiseert Evenementen Team ACE Nederland een wandeling voor vrijwilligers, adoptanten, overige belangstellenden en natuurlijk jullie honden. 

Aanvang is om 11u met gratis koffie en thee waarna we een wandeling gaan maken over de hondendijk in Monster. Deze Hondendijk is omheind (Aan 3 kanten met hekken en 1 kant met een sloot en daarachter gedeeltelijk hekken). Je kunt ervoor kiezen om deze dijk af te lopen en via de andere kant van de dijk terug te lopen, maar de liefhebbers kunnen ook via het strand terug. De totale wandeling is ca 3km. Mocht dat te lang zijn voor jou of je hond, kun je ook je hond heerlijk rustig laten snuffelen en bijv halverwege de dijk terug lopen. Op 2 plaatsen op de dijk staan picknickbanken voor een rustmomentje. 

Na de wandeling staan er gratis broodjes en wat te drinken voor iedereen klaar. 

Vooraf en na de wandeling zal er ook een klein kraampje met ACE merchandise en items uit de Ace shop staan. We zullen hier een collectebus neerzetten voor een eventuele vrijwillige bijdrage voor ACE. 

We vragen een kleine onkostenvergoeding à €3.50 pp, dit is incl koffie en thee, een eenvoudige lunch en een leuke goodiebag voor de hond(en). Met dank aan dierenspeciaalzaak de Goudvis in Den Haag voor de sponsoring van de goodiebags!

Er is vlakbij de dijk voldoende parkeergelegenheid (dagtarief 4€). Aangezien het een vast dagtarief is, kun je na de wandeling eventueel op eigen gelegenheid nog even het strand op. 

Kom je gezellig met ons meewandelen? Geef je dan gauw op via evenementen.nederland@ace-charity.org!
Je krijgt van ons dan een bevestigingsmail terug met de betaalgegevens en ca 1 week voor de wandeling krijg je bericht van ons met alle details zoals tijdstippen, adres etc. 

We hopen jullie allemaal te zien op 21 juli op de Hondendijk in Monster!
Groetjes Evenementen Team ACE Nederland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten