woensdag 30 november 2016

Josh

4993

Door onderstaande tekst van Ace kozen wij 30 november 2013 voor Josh 7243:

Josh is een ietwat timide en doodbraaf ventje dat op zoek is naar een permanent stekje om rustig te kunnen bekomen van het verleden en onbezorgd gelukkig te mogen zijn. Hij liep verloren in de straten van Fuengirola tot hij aangehaald werd door een mevrouw die hier op vakantie was, hij volgde haar overal, maar helaas moest zij weer vertrekken naar Finland. Josh is nu bij ons, moet nog een beetje wennen aan het drukke asielleven, maar hij doet het goed met de andere honden en is leuk sociaal en dankbaar naar ons toe. Josh is echt een hondje dat de nodige aandacht en verzorging verdient, een superhartje dat klopt voor zijn baasje... Wie haalt dit lief kereltje uit het overvolle asiel zodat hij gauw mag genieten van een 'eigen' thuis, waar hij beslist voor veel liefde en affectie zal zorgen....? Josh wacht op iemand als u... 

Precies drie jaar geleden op 30 november 2013 kozen wij voor Josh 7243, vlak voor kerst dat jaar kwam hij aan op Zestienhoven, vergezeld door stagiaires die in Nederland Kerst kwamen vieren. Inderdaad heel timide en terughoudend afwachtend wat hem te wachten stond. Die kerst 2013 maakten wij de eerste foto van Josh, hij had na enkele dagen al meer vertrouwen en de dagen die volgende kwispelde zijn staartje steeds meer. Tevens heb ik een tweetal foto’s van Joshi zoals hij nu is (zo hebben wij Josh genoemd) hierbij gedaan. Jullie hadden groot gelijk, hij is inderdaad een doodbraaf ventje met een hartje van goud. Joshi heeft best wel wat meegemaakt, dat merken we nog dagelijks, er volgt vaak nog een diepe zucht. Toch is het ook dikwijls een olijke en speelse clown, die op zijn tijd momenten van rust erg kan waarderen. Die rust heeft hij bij ons gevonden, inderdaad hij laat zeker merken dankbaar te zijn naar ons. Hij geeft aandacht en liefde aan ieder van ons gezin, geniet volop van zijn “eigen” thuis en wacht ’s avonds op de armleuning van de stoel totdat zijn baasje thuiskomt….. Zo trouw en lief…..wij zijn echt stapelgek op onze Joshi.
Dankzij die mevrouw in Finland kregen wij Joshi, misschien denkt zij nog vaak terug hoe het zou gaan met dat hondje in Spanje….willen jullie deze Finse toeriste nog laten weten dat Joshi bij ons een onbezorgd en gelukkig leven heeft gekregen? 
Lieve mensen van ACE, voor straks wensen wij jullie alvast fijne feestdagen!

Lieve groeten uit Gouda!
Rob en Anja Sterkman




Geen opmerkingen:

Een reactie posten