zaterdag 9 april 2011

Lola Lourdes nu Lola in haar nieuwe huisje

Hallo allemaal,  Hier de eerste foto’s van Lola in een nieuw thuis.  
 
Het afhalen was was heel spannend, alsof we een adoptie kindje kregen. Vol spanning afwachten- en dat duurde vrij lang omdat de bagage transportband
haperde.  Die tijd maakten we contact met de andere ouders  en de contact persoon van ACE- die ons geweldig opving en bij praatte over de gang van zake- Hulde ! 
Na 1 uur kwamen de benches met de hondjes door de deur en konden we begroeten. Lola overtrof onze verwachting !  Het was gelijk liefde op het eerste gezicht. En luisteren, alsof ze nooit anders heeft gedaan.
We zijn eerst naar buiten gegaan, een grasveldje op gezocht en even gelopen en de eerste plas en poep gedaan.  Daarna met de trein naar Eindhoven.     En overal en iedereen op schiphol, op ‘t perron en in de trein waren de bewonderende blikken en complimentjes niet van de lucht.Thuis aangekomen zijn we samen met onze oudere boxer ( 10 jaar) gaan wandelen en dat klikte meteen.
Het valt ons op dat Lola zéér goed luistert, maar voor alle zekerheid lieten we ze de eerste week alleen los op een afgesloten uitloopveld.    
Vanochtend heeft ze met andere honden los gespeeld op een groot open veld
en dat ging geweldig.    
We zijn ontzettend blij dat Lola via A.C.E. bij ons terecht is gekomen en we willen jullie bedanken voor het het goede werk dat jullie doen !!!!!
 
 
Met vriendelijk groet, 

Hans & Sabine van Groesen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten