Pagina's

vrijdag 27 september 2024

Youness, een bijzonder hondje dat een tweede kans verdient!

Youness (5 jaar) is een hond met een ingewikkeld verleden, en dat heeft diepe sporen achtergelaten. Zijn jonge jaren waren allesbehalve gelukkig, wat hem onzeker en soms bang heeft gemaakt. Hij is een hond vol tegenstrijdigheden: het ene moment is hij timide en kruipt hij weg uit onzekerheid, het volgende moment komt hij blij naar je toe voor een knuffel. Deze mix van onzekerheid en verlangen naar liefde maakt hem een uniek en bijzonder hondje.

Youness heeft een ervaren en geduldig baasje nodig, iemand die begrijpt dat hij tijd nodig heeft om zich aan te passen en zich veilig te voelen. Een rustige, prikkelarme omgeving zou voor hem ideaal zijn. Hoewel hij goed overweg kan met andere honden, blijft hij bang voor mensen die hij niet kent. Hij heeft begeleiding nodig om te leren vertrouwen, en dat zal een lange weg zijn.

Als je bereid bent om tijd, geduld en liefde te investeren in een hond die veel heeft meegemaakt, dan kan Youness met jouw hulp eindelijk openbloeien. Hij heeft al zoveel overwonnen, en met de juiste steun kan hij de rest van zijn leven in rust en veiligheid doorbrengen. Youness wacht op iemand die in hem gelooft en hem de kans geeft om weer hond te zijn! 


Meer informatie over hem vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten