Pagina's

zondag 22 september 2024

RIVA

Riva, mijn lieve mooie meid. Een van 17 katjes die in mei 2023 door ACE uit het dodingsstation werden gered. Geen mandje te bekennen, enkel een kattenbak, een bakje water en korrels. Geen lief woord of knuffel voor deze spinners, achter slot en grendel opgesloten om vergeten te worden. Mijn lieve Riva was één van de gelukkigen die uit die hel werden weggehaald. En zij wordt zeker niet vergeten!

Want gelukkig is ze en ik met haar.  Een jaar geleden stond ik haar vol spanning op te wachten bij de aankomst van het transport uit Spanje. Ze was al gelijk  heel erg op haar gemakje en relaxed. In haar omschrijving stond: "Voor haar is alles goed, ze staat niet te drummen om je aandacht maar geniet wel ten volle als je die haar geeft. Riva is een sociaal katje. Zolang ze maar geliefd is en ergens woont waar ze haar zullen verwennen zoals ze nog nooit verwend geweest is, dan is ze gelukkig." En dat klopt helemaal. 

Ik heb meerdere lieverds (honden en katten) van ACE geadopteerd in de loop van de tijd. En het valt me steeds weer op dat ze zo vriendelijk zijn, zo goed gesocialiseerd, zo vol vertrouwen in de mensen, zo relaxed. En Riva doet daar niet voor onder, integendeel. Ze is vanaf het begin op haar gemakje, zo onverschrokken, zo'n knuffelaartje. Ze stapte bij ons over de drempel en was gelijk thuis. Zo voelde zij het, zo voelden wij het. Lieve, lieve Riva, we hopen dat we nog héél lang van elkaar zullen kunnen genieten! 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten