Pagina's

zaterdag 3 augustus 2024

Dagboek van Fabienne - Sultan, nobeler bestaan ze niet!

Sultan werd lange tijd aan een zeer korte ketting gehouden ergens bij een finca in het binnenland. Hij had geen leven, laat staan dat hij een beetje vriendschap kreeg. Hij werd mishandeld en geschopt, vergeten en verwaarloosd, en toch bleef Sultan zijn baasje adoreren.

Telkens wanneer hij een stuk droog brood werd toegegooid ging hij op zijn rug liggen uit dankbaarheid, en telkens wanneer hij een schop kreeg kroop hij in mekaar smekend om hem geen pijn meer te doen. Zijn nobele karakter raakte iedereen, en uiteindelijk was er een vrouwtje die het niet langer kon aanzien en hem mee nam. Weg van de vreselijke vent, weg van de dikke, korte ketting, weg uit die hel…

Sultan is een nobele, vriendelijke, brave ziel, een rustige hond, echt te goed voor deze wereld. Hij was altijd alleen en leert nu stilaan samenleven met andere honden, een hele nieuwe wereld gaat nu voor hem open!

De zoveelste stille ziel die ergens verdoken een leven leidde dat je niemand zou toewensen…. We willen zo graag het tij voor hem doen keren!

 



Meer informatie over Sultan vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten