Pagina's

zondag 30 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Verrijk je leven met een van onze viervoeters!

Sinds mijn geliefde man heen ging is het leven niet meer wat het was. Het is een andere route die je moet trotseren, maar mijn honden- en kattenkinderen hebben hier zoveel bij geholpen, meer dan ik ooit had durven denken.

Mensen voelen zich vaak alleen en verloren, triest, leeg, zonder animo… Wel, ik vind dat een viervoeter op zo’n momenten een enorm verschil maakt. Maruja bijvoorbeeld is dol op gezelschap en zal je met haar gezellige persoonlijkheid zeker overtuigen om nooit meer alleen te zijn. Laat een dier in je hart, een kat of een hond, het verandert je leven! Je krijgt er zoveel vriendschap van terug…

Iedereen woont graag gezellig, houdt van een net huis, mooie meubelen, maar als je straks vertrekt naar hierboven neem je niets mee en wat heb je dan aan het materi毛le? We zijn hier maar even, en een poes, een hond, verandert je leven in de positieve zin. Op ieder potje past een dekseltje, en bij deze zoektocht helpen wij jou graag verder!

Onze Maruja is een van de velen die nog wachten op een thuis, en zou voor jou een verschil kunnen maken... 


Informatie over Maruja vind je hier.

 

Jack (ACE Patis 22514) is helemaal happy bij zijn nieuwe familie

Hij vindt het heerlijk om met een balletje te spelen, samen met zijn grote nieuwe vriendin Kai'ah (ACE Kriss 19730) Hij doet het echt prima, komt steeds meer tot rust en begint lekker te peuterpuberen. Kai'ah is lief en geduldig met hem en we zijn heel blij met hem 馃グ

Links op de foto Jack



In memoriam Brunis

Alsof 't gisteren was.... 1 januari 2015... de dag dat jij door onze voordeur liep, het begin van een avontuurlijke reis....

We hebben zoveel leuke en mooie herinneringen gemaakt...

Jouw eerste vriendinnetje Suki, je was zo voorzichtig met haar, je was haar beste vriend....jullie 2 samen was altijd fun. Suki is jou reeds voorgegaan....

Toen kwamen Dalton (rip) en Bientje, het vrolijke duo dat niets liever deed dan jou pesten....

4 jaar geleden besloot ik om Milie te adopteren, een klein pluizenballetje, maar het was gelijk een match...

Zij jouw kleine zus en jij haar grote broer... jullie waren vanaf dag 1 onafscheidelijk... door jouw zachte karakter besloten we om opvanggezin te worden voor enkele ACE katjes en zo passeerden Lee, Bri, Louis, Milo en Carretero,  茅茅n voor 茅茅n werden ze jouw vrienden.  Je ging door een vuur voor hen. Milo  werd een blijvertje.

Later kwamen Grim en Venja er nog bij, nog steeds was het goed voor jou. En dan had je nog Benzo, die 10 maanden na jou werd geadopteerd door bomma en bompa,  jouw beste vriend.

En tenslotte Raiko, die 3 maanden geleden in jouw leven kwam. Je kleine broertje,  je schaduw... jij zijn grote voorbeeld, zijn steun en toeverlaat.

Je was ieders vriend.

Mijn lieve Brunis,  mijn maatje, mijn leven....

Held op witte sokken.

Je laat een enorme leegte achter, niet enkel bij mij.

Je werd plots uit ons leven gerukt, afscheid nemen kwam net te laat.  Dat doet nog het meeste pijn, dat ik er niet was toen jij over de regenboogbrug ging.

Het gaat je goed dikke vriend,  je was mijn alles.

Voor altijd in mijn ❤️

Run free beautifull soul 馃挃馃暞



In memoriam Argento

Ons verhaal over Gento.

Lieve Gento, Wat missen wij jou! Dertien jaar geleden zagen we jouw mooie koppie voorbij komen op de site van ACE en we waren meteen verliefd op jou. Na een paar weken wachten konden we je eindelijk ophalen op Schiphol en de liefde was wederzijds. Je was gek op autorijden, knuffelen en wandelen. En wat kon je soms stout zijn als je niet mee naar binnen wilde en ons heerlijk ondeugend ging uitdagen. We hebben zo om je kunnen lachen. Maar ook als een van ons niet zo lekker in ons vel zat, dan voelde je dat meteen aan. Dan legde je jouw pootje en je koppie op schoot om te troosten. Wat een lieverd. 

Lieve Gento, je hebt ons zoveel liefde en plezier gegeven en we zullen je nooit vergeten.






Student Kim en Amber maakte deze filmpjes

 


Meer informatie over Afrodita vind je hier.


Meer informatie over Gijs vind je hier.

HOND VAN DE WEEK: *Marc贸n*

Alweer drie ongewenste pupjes die uit de weg moesten en aldus in een dodingsstation werden gedumpt. 'Opgeruimd staat netjes' zal hun eigenaar gedacht hebben. Wij hebben Marc贸n, Polvor贸n en Rosc贸n kunnen redden en dit drietalletje verblijft nu in onze refugio. Marc贸n is zowat de vreemde eend in de bijt, zowel qua uiterlijk als karakter. Marc贸n is een baasmakertje maar zonder echt stout te zijn, het haantje de voorste van de drie. Hij is heel actief en zou een ideale kandidaat zijn voor sportieve adoptanten. Deze deugniet is heel mensgericht en zal steeds paraat staan om met u mee op stap te gaan. Een knap en vinnig kereltje waar beslist nog veel mee te bereiken is.

Meer informatie over hem vind je hier.

KAT VAN DE WEEK : *Duchesse*

Duchesse heeft haar naam niet gestolen, alles dient te gebeuren op haar voorwaarden. Ze bekijkt je eerst afwachtend af maar komt je snel gedag zeggen, laat zich aaien en daar geniet ze duidelijk van. Andere katten zijn niet haar ding, ze zou liefst een koninkrijk voor haar alleen hebben met een onderdaan die haar begrijpt.


 Informatie over haar vind je hier. 

 

zaterdag 29 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Het bijzondere verhaal van Junio.

Hij is een hond die ooit een thuis had, dat voelt je gewoon aan zijn houding. Hij werd gevonden in een klein dorpje in het binnenland van Spanje, helemaal verwaarloosd. Een dame trok zich zijn lot aan en bracht hem naar de politie, die net als het dametje hun hart verloren aan deze integere viervoeter.

Ze hadden hem naar het dodenstation moeten brengen, maar dat kregen ze niet over hun hart. Als volwassen hond op straat terecht komen, betekent vaak het einde van je kansen. Pupjes en kleine hondjes, dat gaat nog wel, maar eens ze de hoogte van je knie bereiken houden je kansen op.

Zoals zo vaak kon of wilde niemand hem opvangen, laat staan hem een kans geven. Maar de politie wilde Junio – vernoemd naar de maand waarin hij gevonden werd – zo graag redden en bracht hem persoonlijk dat hele eind naar ons. “Kan je hem aub redden?!” was de vraag. “Ja, we gaan ons best doen!”, is dan ons antwoord. Als we kunnen doen we het, maar onze mogelijkheden zijn ook beperkt.

Zo kwam Junio binnen, een schat van een hond, lief met kinderen en super met mensen en andere honden, en altijd vrolijk en blij je te zien! Welk gezin of baasje wil deze lieverd in hun hart opnemen? Hij wordt je soulmate voor het leven, dat staat vast!





Meer informatie over hem vind je hier

Sfeerbeelden

Hier de sfeerbeelden van afgelopen week:




Ollie

Hoi, inmiddels is Ollie, Ace Calzone, een dik jaar bij ons. Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het vertrouwen en we kunnen je niet vertellen hoe blij  we met hem zijn. Hij is een schatje,ondeugend, grappig, heel vriendelijk, sociaal,aanhankelijk, waaks en een tikje eigenwijs. Hij houdt ervan om te rennen en dan op volle snelheid even naar de schapen te gaan en daar dan stil te staan. We speuren en doen detectie met hem. We hebben meerdere cursussen met hem gedaan, hij is slim en begrijpt snel wat je hem vraagt. Daarbij is hij snel verveeld en gelooft hij het wel als hij hetzelfde moet doen. We proberen van iedere dag een feestje te maken!






Max staat te popelen om voor een nieuw baasje door het vuur te gaan!

Belgische Herders zijn tophonden als je weet en aanvaardt dat zij willen en moeten werken. De baasjes van Max ( bijna 2 j) hadden duidelijk niet goed nagedacht, toen zij een snoezige pup in huis haalden, en deze uitgroeide tot een knappe, maar energieke Mechelaar. En dan, huppekee, weg ermee!

Max is een heerlijke sociale jongen die heel wat te bieden heeft. Hij is vriendelijk en leergierig en klaar om door het leven te stappen aan de zijde van een baasje dat hier 100 % voor gaat! Misschien jij? 


Meer informatie over hem vind je hier.


Kleine update over Nina (ACE Tulsa), die woensdag arriveerde in haar nieuwe thuis :

"Wat is ze een schatje! Ze speelt, knuffelt en volgt ons overal. Heeft vanacht heerlijk bij ons in bed gelegen. Wij hebben een wiegje aan het bed staan,waar ze dus heerlijk in lag te slapen. Ze hoort al helemaal bij ons gezin! Wandelen wachten we nog even mee, omdat ze eerst goed aan ons gewend moet zijn.

Ons andere hondje vindt Nina geweldig! Ziet haar als haar kindje. Schermt haar af voor de andere dieren hier die geen besef van haar hebben, (ponys, kippen varkentje) is zo grappig om te zien. We zijn jullie enorm dankbaar voor ons lieve meisje! Jullie zijn echt een topteam! En we weten nu al zeker... We willen nog een ACE hondje bij. 
Echt jullie doen zo fantastisch werk!! Ga zeker zo door!" 






Van deze heerlijk familie, zoeken zusje Wichita (6 mnd) en mama Raleigh (4 j) nog een thuis. Wie geeft hen die?
Meer informatie over Wichita: 

Raleigh: https://ace-charity.org/honden/honden/22445/

Wichita: https://ace-charity.org/honden/honden/22444/

 

Interesse in adoptie of vragen? Stuur dan geheel vrijblijvend een mail naar adopties@ace-charity.org


Naledi, Milka en Mica kwamen afgelopen woensdag aan in Belgi毛.

Ondertussen zijn ze volop aan het wennen aan hun nieuwe thuis. Heel veel geluk, iedereen! 

MILKA

MICA

NALEDI

Van het hele gezin van Milka zoeken nu nog enkel zusje Luna en mama Mae een fijne thuis. Wie merkt hen op? Meer informatie over hen:

Luna (6 mnd): https://ace-charity.org/honden/honden/22430/

Mae ( 4 jaar): https://ace-charity.org/honden/honden/22354/


Langzitters van de maand Juni 馃惗 Anske & Mirella

Anske en Mirella werden - ondertussen al weer 3 jaar geleden - gered uit een dodingstation. Ze waren doodsbang, kropen letterlijk over de grond van schrik en durfden je amper aankijken.

Gelukkig blijft er van deze bange, terughoudende honden ondertussen niet veel meer over! Het zijn twee ondernemende, dappere dames, die altijd klaar staan voor actie. Ze houden enorm van een lange wandeling, zodat ze even hun energie kwijt kunnen, maar ze spelen net zo graag met hun balletje!

Anske is de voortrekker van beide meiden, en zal als eerste naar je toe komen voor een knuffel en wat aandacht, Mirella zal eerder haar voorbeeld volgen. Maar ze zijn allebei even vriendelijk en sociaal, ook naar andere honden toe!

Een huis met een grote tuin waarin ze goed kunnen rennen, afgewisseld met een stevige wandeling, zou de ideale thuis zijn voor hen! En wanneer hier ook een liefhebbend baasje aan te pas komt, hebben ze alles waar hun hartje maar naar verlangt!

 

ANSKE

MIRELLA

Informatie over Anske vind je hier en over Mirella hier   

Langzitter van de maand Juni 馃惐 Kaos

Kaos en Bao werden als kitten geadopteerd door een jong koppel, de broertjes waren hun oogappels en betekenden de wereld voor hun tot de komst van de baby. Er was niets mis met de broertjes want ze waren schatten van katten maar opeens had mevrouw een allergie aan katten, dit voel toevallig samen met de komst van hun kleine spruit. 

Ze kwamen bij ons aankloppen en zo verwelkomden we ze in onze grote familie. Ze kunnen perfect apart geplaatst worden dus we hopen zo dat hun kansen vergroten op adoptie.
Beide katjes zijn heel sociaal, komen heel graag knuffelen maar waren in het begin wat het noorden kwijt wat ook logisch is want ze hebben hun thuis moeten inruilen voor een (voorlopig) leven in een kooi.

Meer informatie over Kaos vind je hier. 

vrijdag 28 juni 2024

Dagboek van Fabienne - Onze kliniek puilt uit...

Het is een zware tijd voor elk asiel, de zomer staat voor de deur, en het aantal dumpingen is nog nooit zo erg geweest. Voor de rescue organisaties die het hoofd hoog trachten te houden, ook zonder subsidies, brengt dit heel wat slapeloze nachten en zorgen met zich mee. Ook het aantal honden en katten met medische problemen is haast niet meer op te volgen. Ook wij moeten weer hulp vragen voor enkele pechvogels die in de wachtrij staan om medische zorgen te krijgen.

Cederic werd geadopteerd in 2013 en was al die tijd de grote lieveling van zijn baasje. Toen deze jammer genoeg overleed, liet de beloofde achterban ons en vooral Cederic in de steek. Onze jongen is nu 10 jaar en heeft wat medische klachten die we trachten op te lossen. Hij heeft een echo nodig, bloedonderzoeken, testen en medicatie, alles samengeteld komen we al gauw aan 700 euro, en dat is veel voor een rescue organisatie.

Dan hebben we Bruce die ook weer  terug aan ons werd terug bezorgd. Hij werd als pup geadopteerd, maar ook zijn baasje kwam te overlijden, dus komt hij terug naar ons. Hij heeft een moeilijke achtergrond, met heupdysplasie aan beiden heupen… Hij is een lieverd maar wordt best alleen geplaatst. Een operatie is voor ons gewoon onbetaalbaar, we spreken hier over 4000 tot 5000 euro per heup, plus revalidatie, dat is voor ons echt niet haalbaar.

Daarnaast ligt ook onze kliniek bomvol patientjes, er is geen plaatsje meer vrij. De hitte, hun slechte start op straat, het eist allemaal hun tol. Ook onze allerkleinsten hebben het zwaar, de pupjes en kittens die een zware start kenden, zwak en ondervoed. Maar we doen ons best om ze allemaal te redden!

We blijven dagelijks castreren en steriliseren, hier maken we graag een verschil. Als je al die sukkeltjes ziet geboren worden zonder kans op overleven, wil je dit ten aller koste vermijden. Ook onze Leishmania, Filaria, Ehrlichia, Anaplasma pati毛nten hebben hun dagelijkse behandeling nodig.

Als je een van hen wil helpen, zou je zou ons daar een enorm plezier mee doen! We gaan door een zeer moeilijke periode momenteel, maar we willen hen zo graag helpen, ook al gaat dit niet zonder hindernissen. 

Doneren kan online via:

– ons online formulier (hieronder) met Ideal, Bancontact, Paypal of Creditcard
– via herbruikbare betaallink ACE Nederland (ANBI): https://ace-charity.org/anbi-donatie

of per bank overschrijving:

Spanje: Solbank Banco Sabadel Calahonda
Rekening nummer: ES74 0081 0619 5800 0145 7846 t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood

Belgi毛: BELFIUS
Rekening nummer: BE42 7805 9221 8254 t.n.v. Animal Care Espana Honden In Nood

Nederland: ABN AMRO Bank
Rekening nummer: NL52 ABNA 0106 9442 58 t.n.v. ACE Charity Nederland

Namens ons gehele team alvast DANKJEWEL!

Verloren kattin genaamd Kady

Sinds 20-06-2024 is mijn Kady een gechipte katin van 2 jaar niet meer thuis gekomen.

Kady heeft geen halsbandje aan.

Haar chipnr. 992000001225908 .

Op naam van Sylvie De Souter

Guddegemstraat 25 2160 Wommelgem

Gsm: 0476 71 00 25





Even om te zeggen dat ik hier in Achel de stoelen en zetels al gevonden heb.

Altijd fijn om een alternatieve zitplaats te hebben buiten de grote mand die de baasjes voor me klaargezet hebben. Ik slaap hier goed en al volle nachten door. Ik krijg koekjes als ik plasjes en 馃挬jes doe op het gras en voor koekjes doe ik veel馃榿. Mijn 2 huisgenoten Mia en Quill moesten even aan me wennen, maar ondertussen heb ik al goed gespeeld met allebei en zelfs die gekke basenji Quill is aan het ontdooien voor mij. Kan ook niet anders natuurlijk, zo'n prachtbeest dat ik ben 馃グ.

Groetjes van Tobias (ACE Blue)




Vandaag arriveerden 5 palletten vanuit Nederland!

Bedankt aan Team Transport en alle donateurs en vrijwilligers!  



Tigro heeft zijn koffertje uit mogen pakken in Nederland.

Hij ging meteen op onderzoek uit,en vond meteen zijn bakje met lekker eten!
Onder het toeziend oog van zijn vrouwtje mocht Tigro voorzichtig kennis maken met ACE Sloeber 馃惗
Ook zal hij binnenkort kennis mogen maken met ACE Mila 馃樆 


 






In memoriam Phoebe

Bericht van haar bedroefde baasjes: " Phoebe is naar de hondenhemel vertrokken. Ze had een zeer agressieve tumor op haar onderrug. Eerst dachten de artsen dat het een hernia was, maar helaas vonden ze op beeldvorming een zeer agressieve tumor aan, die niet geopereerd kon worden omdat hij al tot het bot was doorgedrongen. Ze kreeg alle mogelijke en onvoorstelbare behandelingen. Maar omdat ze begon te lijden, besloten we haar in te laten slapen en haar zonder pijn te laten gaan. Ze vertrok heel sereen aan onze zijde."





Wie laat Brooke thuiskomen?

Brooke en Ridge liepen al maanden over de drukke straten, en konden vaak op het nippertje ontsnappen aan de voorbijrijdende auto's. Het zijn Podenco kruisingen. Brooke (2 j) is een beetje verlegen en onzeker, ze wacht het allemaal liever een beetje af.

Nu zijn ze na hun maandenlange zwerfleven op straat bij ons terecht gekomen. Het zijn twee hele lieve honden, twee schatten! Ook al zijn het 'gewone' bruine lieverds, kijk niet aan hen voorbij. Ze zijn het meer dan waard om een geluksticketje te trekken bij een goed en verantwoord baasje! 


Meer informatie over Brooke vind je hier.


Enkele weken terug kwamen Rachel en Marijke een handje toesteken in onze refugio.

Bedankt voor jullie hulp en inzet!!

Hier staan ze op de foto met een van hun lievelingen, Andreas (nog steeds ter adoptie! 

Informatie over hem vind je hier.

SPOED OPVANG OF ADOPTIE GEZOCHT VOOR PLUTO!

Helaas krijgt Pluto (nu Bruno genoemd) steeds meer stress in zijn adoptie gezin en zijn we met spoed op zoek naar een opvangadres of liever nog, nieuwe adoptanten.

Update 27-03-2024:

Deze lieve, ietwat onzekere enthousiasteling is Bruno (ACE Pluto). Bruno (3 jaar) werd als pup geadopteerd in Nederland. Zijn huidige adoptanten omschrijven hem als een echte knuffelkont. Voor mensen die hij kent is hij een erg lieve hond. Hij is dol op de kinderen van het gezin en bekenden. Helaas vindt hij vreemde mensen die bij hen thuis komen soms spannend. Hij kan dan gaan grommen. Omdat de kinderen van het gezin regelmatig vriendjes te spelen hebben en Bruno dit niet prettig vindt, zijn we op zoek naar een ander huisje.

De gedragsdeskundige heeft aangegeven Bruno wel te trainen is om vreemde mensen te leren accepteren. Volwassenen en kinderen die vaker over de vloer komen vindt hij prima. Buiten op straat vindt hij ook iedereen leuk.

Bruno houdt van spelen en is erg leergierig. Bruno kent de basiscommando's, is zindelijk en is gewend aan autorijden. Hij woont nu samen met een andere hond en dat gaat heel goed. Aan de lijn vindt hij onbekende honden soms spannend. Hij gaat 2x per week naar een speelveld met andere honden en dat vindt hij erg leuk. Een hondenmaatje met dezelfde energie zal hij zeker waarderen, maar is geen must. Vanwege zijn jachtinstinct kan Bruno alleen los op omheinde plekken of als er genoeg afleiding is van zijn hondenvriendjes. Hij is gewend om naast de fiets mee te lopen en mee op vakantie te gaan.

Bruno woont nu samen met een kat, maar dit is niet aan te raden. Hij vindt het namelijk erg leuk om achter de kat aan te rennen, als deze gaat rennen.

Voor Bruno zijn we op zoek naar een huisje zonder kinderen (vaste' kinderen die af en toe op bezoek komen zou wel kunnen). Het is een leuke hond voor actieve mensen en zou samen trainen erg leuk vinden. Binnen in huis kan hij goed zijn rust pakken. Bruno verblijft nog bij de huidige adoptanten in Vries. Wie komt kennismaken met Bruno en geeft hem een warme en veilige mand?


Meert informatie over Pluto vind je hier.

BOBBIE 8699 10 jaar in Nederland.

 Bobbie kwam op 27 juni 2014 aan op Schiphol en het was ons eerste ACE-hondje.

In Spanje heeft Bobbie veel geluk gehad, want hij zat in het dodingsstation en een stagiaire  van ACE heeft hem toen uitgekozen om mee te gaan naar de refugio.

 

Bobbie is een erg lief wat onderdanig hondje en is nu 12 jaar.

Het gaat goed met hem. Inmiddels is hij 茅茅n van de zes honden die hier rondlopen.

 

We hebben een keer een DNA-onderzoek laten doen om zijn ras te bepalen en het blijkt dat er voor 25% Parson Terri毛r in zit.

Vanaf dag 1 is hij gek op eten en doet er alles voor om ook maar iets eetbaars te bemachtigen.

Meegaan met de auto is zijn grootste hobby.

 

Wat opvalt is dat Bobbie gek is op kinderen.

Je zou denken dat hij als pup in een gezin is terechtgekomen en toen het kleine eraf was 贸f op straat is gedumpt 贸f direct in het dodingsstation.




饾悂饾悶饾惉饾惌饾悶饾惀 饾悾饾悶 饾惓饾惃饾惁饾悶饾惈饾悵饾惈饾悮饾惂饾悿饾悾饾悶饾惉 饾悶饾惂 饾惁饾悮饾悮饾悿 饾惃饾惂饾惓饾悶 饾惎饾悽饾悶饾惈饾惎饾惃饾悶饾惌饾悶饾惈饾惉 饾悰饾惀饾悽饾悾!

 

Wij duimen volop voor mooi weer, zodat we gezellig kunnen genieten van een aperitiefje, barbecue,... in de tuin. Omdat een glaasje wijn of bubbels dan altijd in de smaak vallen, heeft Wijnvoordeel.be een exclusieve Trooperactie opgezet.  

Elke bestelling van minstens € 40 die deze maand via www.trooper.be/shin-ace bij Wijnvoordeel.be gedaan wordt, levert SHIN|ACE € 10 EXTRA commissie op. Bovenop de standaard commissie van 3,6% commissie dus.

Wat geeft dat dan? Dit bijvoorbeeld: 
Aankoop van € 47,94 bij Wijnvoordeel.be via www.trooper.be/shin-ace
€ 1,72 commissie + 10 EXTRA commissie
= € 11,72 commissie voor SHIN-ACE.

­Voor € 40 vind je al makkelijk 4 of 5 flessen wijn bij Wijnvoordeel.be. En anders dan hun naam doet uitschijnen, vind je er ook cava, champagne en prosecco.
­
Ontdek het aanbod van Wijnvoordeel.be: http://r.info.trooper.be/mk/cl/f/sh/WCPzyXJTZ7Q5vNOiaboXiKxbkS6JuG5G/2GRJZW14EXVR 

Uitnodiging ACE-dag - 21 September - Bant (Flevopolder)

Beste ACE adoptanten/vrijwilligers/sympathisanten,

Wij hebben dit jaar iets te vieren! ACE|SHIN bestaat dit jaar namelijk 25 jaar! Mede dankzij jullie, want door jullie adopties hebben al meer dan 30.000 honden en katten hun gouden mandje gevonden!

Dit jubileum moet natuurlijk gevierd worden en dat gaat we doen! Namelijk op:

Zaterdag 21 september in het Kuiderbos in Bant (Flevopolder) van 10.00-17.00 uur

Het belooft een gezellige dag te worden met onder andere een weerzien met het Spaanse team, geadopteerde honden, hapjes en drankjes en verschillende activiteiten en lezingen. Het precieze programma kan nog wijzigen, maar is te zien op onze website, en zal zeker nog gedeeld worden. Houd dus zeker (ook) het blog en de Social media kanalen in de gaten!

Wij kunnen niet wachten om jullie en jullie lieve viervoeters te verwelkomen op deze speciale dag vol gezellig samenzijn, leuke activiteiten, dierenliefde, en het maken van nieuwe herinneringen.

De inschrijving voor deze dag is al open, en we hopen snel te horen wie er komt!

Tickets zijn €5 (kids onder 12 en honden zijn gratis) en zijn te verkrijgen via: https://ace-charity.org/ace-dag-2024/

Op deze pagina wordt ook het exacte programma aangekondigd.

Speciaal voor het jubileum startte wij op de verjaardagviering in december een grote fundraising, voor de aanschaf van een eigen echo-apparaat voor de kliniek. https://ace-charity.org/fundraising2023-2024/

Er werd al flink gedoneerd waardoor we al over de helft van ons spaardoel zijn! Natuurlijk sparen we nog door, en hopen we tijdens de ACE|SHIN dagen te kunnen melden dat het spaardoel behaald is!

 

Wij hopen van harte jullie te zien in Bant!



Maguie doet het fantastisch!

Ze heeft zich heel goed aangepast en heeft ons helemaal in haar hart gesloten. Ze doet niets of niemand kwaad en is heel beschermend en vriendelijk naar ons toe. Haar eetlust is goed en ze verdedigt haar territorium (de tuin) door te blaffen naar alles wat in de buurt komt (katten, vogels,...).

Aan de lijn trekt ze niet maar ze blijft wantrouwig tegenover andere honden.

Kortom, ze is geweldig en we zijn dolgelukkig met haar.

Maguie kwam 6 mnd geleden naar Belgie.