Pagina's

vrijdag 10 mei 2024

Dagboek van Fabienne - Onze Kronos is nog niet onder de pannen…

Onze Kronos is nog steeds dringend op zoek naar een nieuwe kans, een nieuwe thuis. Zijn huidige baasje is plots erg ziek geworden en kan hem daardoor niet langer houden, hij heeft meer nodig dan dat zij hem momenteel kunnen bieden. Zij beschrijft hem als volgt:

Kronos is een flinke beer maar een geweldige hond, hij is alleen wat onzeker. Aangezien we vlakbij een voetbalstadion wonen en dit vaak gepaard gaat met veel lawaai maakt dit Kronos erg bang en onzeker. Hij heeft al enorme vorderingen gemaakt, en denkt dat hij een schoothond is, hij ligt graag op de bank en is een geboren knuffelbeer!

Hij heeft geleerd om te wachten voordat we de deur uitgaan en kent ook al enkele commando’s, vaak is gewoon het handgebaar al voldoende. Hij leert snel! Bij de uitlaatservice waar hij in een omheind gebied kan rennen en spelen met andere honden doet hij het super goed. Reuen of teefjes, groot of klein, hij vindt alles gezellig. Soms blijft hij nog wat achteraf, een beetje onzeker maar hij moest even wennen. Ook op een losloopveldje hier in de buurt speelt hij met andere honden, hij reageert niet op andere honden.

Kortom, onze Kronos doet zijn uiterste best maar moet helaas op zoek naar een ander baasje… Wie kan hem gelukkig maken? 

Informatie over Kronos vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten