Pagina's

maandag 12 februari 2024

Val jij voor het knappe snoetje van Osso?

Osso (4 jaar) deelde drie jaar lang lust en leven met zijn baasje, alles ging goed, totdat zijn baasje een andere job kreeg, waardoor hij plots geen tijd meer had voor zijn ooit zo geliefde viervoeter.

Dit heeft hem echt wel getekend, want plots moest hij als sofa-hond ineens zijn dagen slijten achter de tralies van een kale en eenzame kooi. De aanpassing aan het leven in het asiel verliep dan ook erg moeizaam en bracht de nodige frustraties met zich mee.

Osso gaat door een vuur voor zijn baasje, maar dit respect moet je eerst verdienen. Hij is bijvoorbeeld erg beschermend over zijn hok, dit zal je als vreemde niet zomaar kunnen betreden, wat ongetwijfeld ook weerspiegeld zal worden in zijn nieuwe (t)huis. Zijn gezin en familie beschermt hij met zijn leven, en indringers zullen dit ook meteen geweten hebben. 

Osso is de ideale hond voor ervaren (Herder) baasjes, die weten hoe ze met dit soort honden moeten omgaan en hier strikt en consequent aan kunnen werken. 

Wie geeft deze statige, trouwe Herder de rustige en stabiele omgeving die hij zo nodig heeft om weer een gelukkige hond te kunnen worden? 

Meer informatie over Osso vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten