Pagina's

zondag 18 februari 2024

Update Milly (Greet 18710)

Het gaat eigenlijk goed met Milly. Het is ook echt een heerlijke hond; ik ben helemaal verliefd op haar.

Ze is nu net iets meer dan 3 maanden bij ons; heel in het begin ging het eigenlijk al vrij snel best goed. Dat zal zeker ook zijn geweest vanwege het weerzien met Racha.

Ze vond het heerlijk om achter in de wei te rennen en stoeien met Racha. Prachtig om te zien: ik heb er ook een paar foto’s van bijgevoegd.  

Na een poosje is ze buiten in de tuin/wei schichtiger geworden. Ze is niet op haar gemak en wil het liefst zo snel mogelijk weer naar binnen. De laatste paar dagen merk ik dat op die momenten wel meer en meer bij mij komt voor steun. Lichtpuntje dus 😊.

Binnen in huis gaat het wel goed, en ze gaat ook heel graag mee wandelen. Dan geniet ze echt.

 

Het contact met mij gaat al heel goed. Ze reageert altijd positief als ze mij ziet en ze begint zelfs uit haar eigen naar me toe te komen. Naar Frenk toe gaat het ook steeds beter. ’s Morgens begroet ze hem uitbundig en binnen in huis gaat het redelijk. Af en toe gromt/blaft ze nog naar hem, maar ze kwispelt ook en je ziet dat ze wel contact wil maar het nog een beetje eng vindt. Als Frenk haar dan rustig benadert en aanhaalt dan is het oké. Buiten in de tuin vindt ze Frenk echter wel nog eng. Dan is ze angstig en blaft ze echt naar hem en dan komt ze zeker niet naar hem toe.

Maar, dat zal zeker goed gaan komen.

 

We zijn onlangs naar de dierenarts geweest. Racha en Charay moesten geënt worden en Milly is ‘gewoon’ mee geweest om er vertrouwd mee te worden.

De dierenarts heeft haar toch ook even gecheckt en dat ging verder zonder problemen.

 

En Racha is helemaal het einde. Die ging al heel erg de goede kant op in de 10 maanden dat ze bij ons was toen Milly kwam, maar die is vanaf dat Milly hier is, helemaal opgefleurd.

Het is net een blij ei; volgens mij is ze in een verlate speel/pubertijd gekomen. Ik moet zo met haar gekke, vrolijke bewegingen lachen.

 

Mijn ervaring met ACE is alleen maar positief. Heb dat de vorige keer geloof ik ook al aangegeven. Top niet alleen WAT jullie doen, maar ook HOE jullie het doen.

Heb nu ook de agenda 2024 gekocht en onlangs nog gedoneerd voor Boreas, die helaas overleden is.

Ik volg en leef met jullie mee!  

 

Ik heb ze onlangs een grote ‘borstelverwenbeurt’ gegeven, na een paar keer spelenderwijs wat te hebben geborsteld. Het ging heel goed. Ze zijn nu zo mooi, helemaal geborsteld, alle knopen uit de vacht verwijderd en de voetjes geknipt.

Wij worden zo blij van de dames en we delen dat graag.

Fijne dag nog en hopelijk snel ook eens wat droog en zonniger weer 😉.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten