Pagina's

zaterdag 10 februari 2024

Dagboek van Fabienne - Waar blijven ze toch van komen?

Het is erger dan ooit, zelfs erger dan vóór Covid. Onze puppy quarantaine zit bomvol mama’s en we hebben zelfs extra kooien in gebruik omdat er gewoon geen plaats noch mogelijkheden zijn, het is niet te geloven maar helaas de realiteit. Elke dag worden we gebeld, mijn telefoon staat rood van de aanvragen tot hulp en jammer genoeg kunnen we niet meer, vol is vol.

De vele moedertjes op straat die zovele weerloze levens op de wereld zetten, eindigen meestal in het dodenstation of sterven een eenzame, liefdeloze dood ergens waar geen mens ooit van hen heeft gehouden. De vele moedertjes ondergaan gelaten hun lot, maar ook zij hebben recht op een waardig bestaan.

Daarom zijn we nu naarstig op zoek naar lokale opvanggezinnen in Spanje, specifiek voor onze jonge pups, en mama’s met pups, mensen die hen kunnen opvangen totdat ze oud genoeg zijn om naar hun nieuwe familie te kunnen vertrekken. Voordat ze naar België en Nederland kunnen vertrekken, moeten ze volledig gevaccineerd zijn, en dit kan pas vanaf 4 maanden, tot die tijd blijven ze onder onze hoede.

Denk je dat dit iets voor jou is, en wil je ons helpen? Laat dan zeker iets weten via dit mailadres: beheer.mijas@ace-charity.org . Ze hebben ons meer dan ooit nodig! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten