Pagina's

zaterdag 3 februari 2024

Dagboek van Fabienne - Roscoe, het zoveelste mishandelde "voorwerp".

Na elk transport gaat het weer los… Ook al is de camion nog maar net vertrekken, mensen staan gewoon aan de deur aan te schuiven om hun hond of kat te kunnen afgeven nu er weer enkele plaatsen vrij kwamen, het is werkelijk onvoorstelbaar… Zo kwam ook deze Galgo binnen, mager, verwaarloosd, en duidelijk mishandeld. Het zoveelste slachtoffer van een jager…

We hebben haar onmiddellijk naar de kliniek moeten brengen want ze was zwak, had lelijke wonden en veel pijn, ze voelde zich zo ellendig. Een zoveelste projectje erbij, en de jager die haar dit aan deed kan weer ongestraft zijn gangetje blijven gaan, het zijn immers maar “voorwerpen” voor de Spaanse wet. Het kan en mag hier allemaal.

Morgen trekken  we met ons team naar de demonstratie in Málaga, gemotiveerd en met volle kracht, in de hoop dat op een dag onze krachtige stemmen gehoord zullen worden!

Roscoe is in elk geval geen voorwerp meer, maar een lid van onze grote familie! Samen zullen we voor haar en haar lotgenoten blijven vechten, daar mag ze op rekenen!! 

Meer informatie over Roscoe vind je hier.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten