Pagina's

zondag 14 januari 2024

Nico wilt zo graag bij een lieve familie horen! Heb jij een plekje voor deze knappe Breton?

Nico (3 jaar) voelt zich nog erg onwennig in deze nieuwe episode van zijn leven, nadat hij gered werd uit het dodenstation. De buurvrouw kon het niet meer tegen houden en zag de arme stakkerd mee genomen worden nadat zijn baasje werd opgenomen in een bejaardentehuis. Nico was de zegen en beste vriend van zijn baasje, altijd bij hem, en ze wilde dan ook een betere afloop voor hem. Ze deed er alles aan om hem uit dat nare dodenstation te redden!

Hij kende echter geen andere honden voordat hij bij ons kwam, het schouwspel bij de eerste confrontaties was dan ook erg grappig maar vooral zeer onwennig. Hij was erg zenuwachtig, en wist niet hoe zich te houden, maar al na een paar dagen zat hij gewoon naast zijn soortgenoten. Hij is een typische actieve Breton met een hoog knuffelgehalte, met een vriendelijk maar zot karakter. Hij heeft zeker zijn beweging nodig, zijn dagelijkse wandelingen en een baasje dat een gevoel voor humor heeft. 

Nico is een hartendief, zeker als je van het ras houdt, maar lees je daar eerst heel goed over in! Bretonnekes zijn goede en geweldige hondjes maar hebben hun dagelijkse beweging zeker nodig! 

Meer informatie over hem vind je hier.

 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten