Pagina's

vrijdag 19 januari 2024

Galgo Timmy zoekt opnieuw een thuis

Timmy is nu 1,5 jaar en werd eind 2022 vanuit ons asiel in Zuid-Spanje geadopteerd in Nederland. Helaas kon hij door omstandigheden van de adoptant niet blijven en verblijft hij nu in een opvanggezin.

Timmy is een erg lieve en actieve hond, en dat deze Galgo herplaatst moest worden, ligt zeker niet aan hem. Bij het opvanggezin geniet Timmy van alle liefdevolle aandacht die hij krijgt. Ook vindt hij het heerlijk te rennen met de andere honden in het speelveld. Het zou voor Timmy heel fijn zijn als er bij zijn nieuwe baasje al een andere Galgo (of andere stabiele hond) aanwezig is, waarmee hij kan ravotten want dat doet hij heel graag. Timmy is ook erg lief naar de kat van het opvanggezin. Wij plaatsen hem niet in een appartement, hij heeft ruimte nodig, alleen al door zijn grootte. Een (grote) goed omheinde tuin is belangrijk voor hem.

In het begin zal Timmy misschien nog wat onzeker zijn bij zijn nieuwe baasje, maar als het ijs eenmaal gebroken is, is het een leuke, heel lieve en trouwe kameraad.

Wij hopen een adoptant te vinden, waar Timmy nu echt mag blijven. Dit verdient hij zo.

Serieuze kandidaten kunnen Timmy bezoeken bij het opvanggezin (in de buurt van Hillegom).


Meer informatie over Timmy vind je hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten