Pagina's

zaterdag 6 januari 2024

* De WINNAARS van de fotowedstrijd COVER MODEL 2024 zijn bekend! *

Op 11 december – de verjaardag van ACE|SHIN - lanceerden wij voor het 3e jaar deze fotowedstrijd. Tot en met 31 december 2023 konden er foto’s van de eigen ACE|SHIN-geluksvogels worden ingezonden en kon er worden gestemd.

136 inzendingen vormden een galerij van gelukvogels, die het stuk voor stuk verdienen om COVER MODEL te worden voor ACE|SHIN. Allemaal vertegenwoordigen ze namelijk onze viervoeters die ondanks hun verleden, toch een enkeltje naar het geluk vonden. 

Buiten de vele geluksmomentjes die het bekijken van al die foto’s bezorgden, zorgde de galerij ook voor de nodige publiciteit. Er werd meer dan 6.800x gestemd, en de fotogalerij werd meer dan 38.500x bekeken! Hopelijk helpt dit nog meer hondjes en katjes naar een eigen gouden mand.

De jury heeft de hond en kat met de meest verkregen stemmen, ook als WINNAARS van de wedstrijd uitgeroepen. Zij sieren samen in 2024 de voorpagina van www.ace-charity.org

Ook de honden en katten die op de 2e en 3e plaats geëindigd zijn, krijgen een plaatsje op de website van ACE|SHIN. Uit de overige inzendingen wordt een selectie gemaakt voor onze kalender en agenda voor 2025. De kalender en agenda voor 2024 is deze maand nog te bestellen via onze webshop https://aceshin.steunons.be/ 

 

WINNAAR COVER MODEL 2024 – HOND > Rina

“Happiness starts with a wet nose and ends with a tail…”

 

WINNAAR COVER MODEL 2024 – KAT > Bluebelle 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten