Pagina's

maandag 8 januari 2024

Dagboek van Fabienne - Waina, een zalig Bodeguerootje!

Deze kleine meid was - nadat ze op straat werd gedumpt - in een dodenstation terecht gekomen. Klein en fragiel in deze wrede omgeving waar iedere ziel zich naar beneden voelt zakken in het diepste van hun hart. Hier heb je enkel jezelf en moet je de kracht en moed vinden om te blijven leven, want er is geen mens die je ziet. Een stuk oud brood en dagelijks vlug de waterslang door je hok heen, is het enige contact dat je hebt met de ongevoelige mensen aan de andere kant van de tralies. Hier werd ze gelukkig uit gered, een weerloos en bijzonder Bodeguerootje dat hoe dan ook je hart steelt.

Ze is eerst bang en terughoudend, om dan onvoorwaardelijk trouw te zijn aan diegene die zijn hart voor haar open zet. Waina gaat graag overal met je mee en gaat daar zo van genieten. Ze is sociaal en goed met andere hondjes, ze gaat ook graag mee de straatkatjes eten geven en blijft daar erg rustig onder. Ze is eerder een hondje dat past in een gezin zonder kinderen, deze drukte lijkt haar niet mee te vallen. Ze is liever bij een echtpaar of een baasje alleen waar ze mee mag leven en doen, met wie ze kan gaan wandelen en de hele dag lang kan volgen. Dat zou ideaal zijn, want ze is een zeer slim en volgzaam hondje. 

Waina is erg lenig en zal om bij jou te zijn makkelijk een sprongetje doen waar je je van zou verwonderen, want eens ze haar liefde aan je toevertrouwt ben jij haar wereld en dat voor altijd!

 


Meer informatie over Waina vind je hier.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten