Pagina's

vrijdag 5 januari 2024

Dagboek van Fabienne - Daar kwamen ze dan, een aantal Pomeriaantjes die onbruikbaar werden.

Het was een raar telefoontje, of we konden helpen met een aantal hondjes die dringend weg moesten. Om de een of andere reden dacht ik dat we beter konden reageren want het zat niet goed, je kon aanvoelen dat het geduld op was, dat ze niet veel verder naar hulp zouden zoeken. We werden gevraagd ergens in Málaga op een hoek van de straat te komen om hen op te halen, hetgeen we deden. Midden op een drukke rotonde werden we gevraagd te stoppen. Achter hun auto hing het typische jagerskarretje waar alle hondjes opeengepropt zaten, en één voor één namen we hen over. 

Zo kwamen zij ons ons leven, nadat ze waarschijnlijk gebruikt waren voor de fok. Waarom ze juist weg moesten zullen we nooit weten, maar ze zijn allemaal vriendelijk en erg mensgericht, mishandeld zijn ze niet. De ene is een beetje meer timide dan de andere, maar het zijn zeker geen extreem bange hondjes. 

Stuk voor stuk kleine Pommietjes met een lief karakter! Mensen die van het ras houden en een klein hondje zoeken, moeten zeker aan hen denken! Zelf heb ik 15 jaar lang een Pommietje gehad en ik kan je verzekeren: het zijn de trouwste, liefste lieverdjes die je je kan indenken. Je moet niet achterom kijken, want ze staan altijd naast je, verlaten je geen minuut!

 






Michel Eduard - https://ace-charity.org/honden/honden/22165/ 

Pierre Alexandre - https://ace-charity.org/honden/honden/22163/ 

Louis Quatorze - https://ace-charity.org/honden/honden/22164/ 

Charles Philippe - https://ace-charity.org/honden/honden/22162/ 

Jean François - https://ace-charity.org/honden/honden/22161/ 

Timide - https://ace-charity.org/honden/honden/22167/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten