Pagina's

donderdag 7 december 2023

In Memoriam Ischa ( Nuddels 7656 ace) 2012 – 2023

Mijn liefste Ischa,

 

Je bent bij mij gekomen toen je een maand of 7 was. Je was erg mager en onzeker. Maar toch ook al voorzichtig enthousiast.

Voor mij was het ‘liefde op het eerste gezicht’ wat een mooie hond!

Al snel leerden we elkaar kennen, en zag ik dat je vanbinnen ook prachtig was.

Je was zo blij, enthousiast, druk en mocht graag spelen. Maar je voelde mij ook altijd aan. Toen ik in een depressie belande, was jij degene die me erdoorheen trok. Door jou ging ik toch weer naar buiten, om je uit te laten, naar de winkel om eten te halen etc. Ook likte jij maar tranen weg als ik weer eens verdrietig was. Ik vertelde jou mijn gedachten en gevoelens. Jij oordeelde nooit. Jij was mijn alles.

Later jaren was je er ook bij toen ik en Natascha onze grootste wens in vervulling zagen gaan. Kinderen krijgen.. wat was je lief! Je liet alles toe, speelde graag met de kinderen. Je was gek op de kinderen en zij op jou.

Je hebt volop geleefd, alles uit het leven gehaald met je tomeloze energie en enthousiasme. De laatste jaren ging je geleidelijk aan achteruit. Vooral geestelijk, je was erg onrustig en angstig. Werd dement en was steeds minder jezelf. Na vele medicijnen geprobeerd te hebben  kon de dierenarts niks meer voor je doen. We wilden niet dat je steeds in angst moest leven. Dus hebben we in overleg met de dierenarts de moeilijkste beslissing moeten nemen. We hebben je moeten laten gaan.. je verdiend rust.

Maar liefste Ischa, wat zullen wij jou vreselijk missen. Tot het laatste moment likte jij onze tranen weg. Dit was zo typerend voor jou. We hopen dat je boven een mooi plekje hebt. Bedankt voor alles, we houden van jou meisje!

Je leeft verder in ons hart.💖💖




Geen opmerkingen:

Een reactie posten