Pagina's

vrijdag 22 december 2023

Geluksvogel Amber (ACE Mamba)

Hoi, kennen jullie mij nog?

Hier en daar nu wat grijze haartjes, aardig doof, een buggy voor de lange wandelingen en wat pilletjes voor het één en ander, maar nog altijd een vrolijke dame op mijn mooie hoge leeftijd ! 

Eerst werd ik Mamba genoemd, maar eenmaal in Nederland ben ik naar de naam Amber gaan luisteren. Hoop dat het ook nog altijd goed gaat met mijn 3 pupjes, die toen al eerder een fijn huisje hadden gevonden.  

Helaas heb ik zelf enkele jaren geleden, afscheid moeten nemen van mijn grote lieve vriend Staf. Wat waren we jaren lang en mooi duo. Waar Staf was, was ik ook. We zijn samen overal geweest, alleen het samen zwemmen, in bijvoorbeeld rivieren etc. daar deed ik niet aan mee hoor. En moest hij, als “goed opgevoede” hond zich ook zo gedragen, dan kwam ik er, op één of andere manier altijd goed mee weg. 

Gelukkig kwamen er weer 2 gezinsleden bij. Eerst de Spaanse, voor mij iets wat te drukke Podencomix Mylo en een jaartje later de Roemeense Joep (stiekem mijn tweede grote liefde). Joep is inmiddels al 3 jaar, maar zijn oren was ik nog dagelijks hoor. Kortom ik vermaak me nog prima en hoop nog zo vrolijk te blijven als ik nu ben. En als het zover is… dan weet ik, dat mijn lieve Staf op mij wacht !

Jullie hebben mij een gelukkig leventje gegeven, ik kan jullie niet genoeg bedanken !!

 

Liefs Amber (Mamba)





Geen opmerkingen:

Een reactie posten