Pagina's

vrijdag 3 november 2023

Ronaldo #21744 zoekt een nieuw thuis

Ronaldo - die nu Kyran genoemd wordt – is een geweldige lieve, aanhankelijke, ontzettend zelfverzekerde kater. Hij is erg op eten gefixeerd, dus daarmee kun je hem veel (af)leren. Het eten hoeft niet alleen kattenvoer te zijn, hij eet alles wat hij maar denkt dat het eetbaar is.

Hij houdt van kartonnen dozen en om deze slopen, maar is verder geen speelse kat. Wel is hij graag bij je in de buurt, en wil hij heel graag geaaid worden, maar dit laatste enkel op zijn voorwaarden. Anders laat hij dit zeker merken door even zijn tanden in je hand te zetten, maar dan alleen als waarschuwing.

Ronaldo kan heel goed met de honden om, en ligt regelmatig met hen op de bank. Helaas is het met andere katten een ander verhaal. Die accepteert hij niet en dagen hem uit tot agressieve reacties.

De adoptanten moeten daarom met heel veel pijn in hun hart afstand doen van Ronaldo. Ze hebben er alles aan gedaan om het te laten werken, want in de refugio toonde Ronaldo zich wel als een sociale kater met soortgenootjes. Helaas is dit nooit een garantie dat het in een andere omgeving ook werkt. De andere katten lijden erg onder zijn aanwezigheid, en ook voor Ronaldo is dit een te stressvolle omgeving.

Voor hem zou een thuis zonder andere katten een perfecte omgeving zijn, en diegene die hem dan in huis neemt krijgt een ontzettend fijne huisgenoot. 

Ronaldo is bij de huidige adoptanten in Nederland te bezoeken.

Meer informatie over Ronaldo vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten